6 τρόποι για να φορέσεις το camel coat που είναι η Νο1 τάση της μόδας!

By

Τo παλτό που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν είναι το camel coat και σήμερα σου δείχνω 6 διαφορετικούς τρόπους για να το φορέσεις. Υιοθετώντας καθημερινά έναν διαφορετικό τρόπο για να φορέσεις το παλτό σου δίνεις περισσότερο στιλ στην εμφάνισή σου.

#1. Δέσε μια ζώνη στη μέση σου πάνω από το παλτό σου. Αν το παλτό σου έχει δική του ζώνη μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκείνη ή αλλιώς να βάλεις μια μαύρη δερμάτινη ζώνη.

#2. Αντί για ζώνη μπορείς να φορέσεις στη μέση σου ένα belt bag που αμέσως θα τονίσει τη μέση σου και θα αναδείξει το σώμα σου καλύτερα.

#3. Φόρεσε το παλτό σου ανοιχτό και σήκωσε τα μανίκια ψηλά ώστε να τους δώσεις περισσότερο όγκο, όπως προστάζει η μόδα. Για να πετύχεις αυτό το τρικ θα πρέπει το παλτό σου να έχει φαρδιά μανίκια.

#4. Άσε το παλτό σου ανοιχτό και βάλε τα χέρια σου μέσα στις τσέπες του παντελονιού σου. Αυτό το τρικ δίνει περισσότερο στιλ στο look σου και σε κάνει να φαίνεσαι πιο…cool.

#5. Ρίξε το παλτό στους ώμους σου! Πρόκειται για ένα ακόμα tip που προτείνουν οι top fashionistas. Σήκωσε τον γιακά για ακόμα περισσότερο στιλ.

#6. Φόρεσε μέσα από το παλτό σου ένα blazer και ρίξε το παλτό στους ώμους. Βάλε τα χέρια στις τσέπες του παντελονιού σου και απέκτησε το κατάλληλο attitude!

Aν ψάχνεις να βρεις ένα camel coat για να αγοράσεις μπες στο FashionWay.gr για να βρεις τα πιο ωραία παλτό στις καλύτερες τιμές.

You may also like

Hot News