Hollywood Glam! Το ρεβεγιόν πλησιάζει και εγώ επιλέγω μία από της μεγαλύτερες τάσεις των δύο τελευταίων χρόνων, τα Metallics! Ανεξάρτητα από το υλικό, οι λάμψεις στα ρούχα χαρίζουν πολυτέλεια.
Όταν το φόρεμα είναι μάξι και bias cut, εγώ νιώθω σαν άλλη Mae West στον Αμερικάνικο κινηματογράφο των 30’s. Θεατρικότητα, glamour και αίγλη από παλιό σινεμά επιτυγχάνονται από τη συμβολή ενός καλοραμμένου turban από μπρονζέ λούρεξ!
Tip: Τα φορέματα σε γραμμή γοργόνας κολακεύουν ιδιαίτερα τόσο τις γυναίκες με στενούς γοφούς όσο και τις πιο καμπυλόγραμμες. Επιλέξτε το υλικό που συμπεριφέρεται καλύτερα στο δικό σας σωματότυπο και κλέψτε την παράσταση!




Φωτογραφήθηκα με γιορτινή διάθεση παρέα με την BMW Σειρά 2 Active Tourer, το πρώτο μικρομεσαίο MPV στην ιστορία της BMW!)