Έχεις ιδέα πώς φτιάχνεται ένα τζιν 200 δολαρίων; Δες εδώ!

By

Ακολουθεί video όπου μπορείς να δεις όλη τη διαδικασία βήμα-βήμα.

Δεν υπάρχει γυναικεία και αντρική ντουλάπα που να μην έχει μέσα τουλάχιστον ένα τζιν παντελόνι. Έχεις, όμως, αναρωτηθεί ποτέ πώς φτιάχνεται το πιο πολυφορεμένο ρούχο όλων των εποχών;

To insider.com μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Citizens of Humanity που έχουν τζιν παντελόνια αξίας 200 δολαρίων και μας δείχνει όλη τη διαδικασία παραγωγής τους.

Πρώτα επιλέγεται το ύφασμα. Η επιλογή του υφάσματος εξαρτάται από τις τάσεις της μόδας. Έπειτα το ύφασμα κόβεται με το χέρι και στη συνέχεια σε ειδικά μηχανήματα.

Μετά ράβονται. Μετά το ράψιμο ακολουθεί το λέιζερ. Με το λέιζερ τα παντελόνια αποκτούν τις ιδιαιτερότητές τους, τα σκισίματα, τα ξεβάμματα κλπ.

Έπειτα ακολουθεί το πλύσιμο των τζιν το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Το πώς θα πλυθούν τα τζιν καθορίζει την αίσθηση του υφάσματος και την απόχρωση που θα έχει.

Τέλος τα τζιν σιδερώνονται και τοποθετούνται τα κουμπιά και οι ετικέτες.

Πριν αποσταλούν τα παντελόνια στα μαγαζιά γίνεται ένας ακόμα έλεγχος. Αν σε κάποιο τζιν μπει κόκκινο ταμπελάκι τότε σημαίνει ότι κάτι πήγε λάθος στη διαδικασία.

Δες όλα τα παραπάνω και στο video που ακολουθεί.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα