Εδώ θα βρεις τα πιο όμορφα χειροποίητα κοσμήματα (και όχι μόνο)!

By

Με αγάπη, δημιουργικότητα και αναζήτηση σε ό,τι νέο επιτάσσει η μόδα η Κατερίνα Καμίση από το 2010 έχει δημιουργήσει μια μεγάλη συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων από ημιπολύτιμες πέτρες.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη συλλογή έχουν τα μεγάλα σκουλαρίκια τα οποία αποτελούν must have και πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κασετίνα κοσμημάτων. Βρείτε στο eshop της ατσάλινα κοσμήματα καθώς και ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί και αποτελεί μεγάλη τάση.

Εντυπωσιακά, όμως, είναι και τα δερμάτινα σανδάλια που φτιάχνει η Κατερίνα Καμίση τα οποία αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ τους καλοκαιρινούς μήνες. Στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, 2k10.gr, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από σανδάλια, τσάντες, μαγιό, t-shirt και πετσέτες.

Τα κοσμήματα αλλά και τα σανδάλια και τα υπόλοιπα αξεσουάρ παραλίας μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα της στο Facebook Καμίση Κατερίνα, στο instagram kamisikat και στο e-shop 2k10.gr.

Εμείς για να σου δώσουμε μια γεύση για όλα τα όμορφα που φτιάχνει η Κατερίνα Καμίση σου δίνουμε στο facebook ένα ζευγάρι πολύ όμορφα χειροποίητα σκουλαρίκια. Μπες εδώ για να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News