Ένα γαλλικό σπίτι που θα σου πάρει τα μυαλά!

By

Αν πούμε ότι οι Γάλλοι έχουν μόνο ένα πράγμα για να υπερηφανεύονται αυτό είναι το απίστευτο στιλ τους και αυτό το υπέροχο σπίτι έχει πολύ από αυτό. Δες το και πάρε πολλές ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις στο δικό σου.

Τραπεζαρία: Λευκή τραπεζαρία με μαύρες απλές καρέκλες. Με μια μόνο κίνηση ο χώρος έχει αποκτήσει αμέσως στιλ. Αυτή η αντίθεση είναι εκπληκτική ενώ ο συνδυασμός με το ξύλινο πάτωμα κάνει ακόμα πιο όμορφο το αποτέλεσμα.

kl_spiti06

Σαλόνι: Μπορεί ο χώρος να είναι από μόνος του πολύ όμορφος αλλά και η διακόσμηση βοηθάει πολύ. Στο σαλόνι κυριαρχεί η μίνιμαλ διακόσμηση ενώ παίζουν ακρετά δύο χρώματα: το κίτρινο και το τιρκουάζ.

kl_spiti05

kl_spiti01

Κουζίνα: Το τιρκουάζ υπάρχει και στην κουζίνα του σπιτιού η οποία με τη βοήθεια αυτού του αρκετά έντονου χρώματος μετατρέπεται σε ένα αρκετά παιχνιδιάρικο χώρο στον οποίο χαίρεσαι να βρίσκεσαι και να μαγειρεύεις.

kl_spiti03

Μπάνιο: Στο μπάνιο το χρώμα που κυριαρχεί είναι το πράσινο το οποίο δεν βρίσκεται μόνο στους τοίχους αλλά και στην μπανιέρα. Κατά τα άλλα είναι πολύ βολικό -εφόσον υπάρχει χώρος- να βρίσκεται μέσα στο μπάνιο και η τουαλέτα έτσι ώστε να ετοιμάζεται και να βάφεται όποιος θέλει χωρίς να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο.

kl_spiti02

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News