Ένα πανεύκολο DIY project για να μεταμορφώσεις τις βαρετές γλάστρες σου!

By

Μπορεί να κυκλοφορούν πλέον στο εμπόριο πιο “ενδιαφέρουσες” οπτικά γλάστρες αλλά σίγουρα καμιά δεν πρόκειται ποτέ να συγκριθεί με το δικό σου δημιούργημα.

Εγώ το έχω πάρει απόφαση: Φέτος θέλω να δημιουργήσω στη βεράντα μου έναν επίγειο παράδεισο για να αισθάνομαι κάθε φορά που γυρνάω από τη δουλειά ότι βρίσκομαι διακοπές σε έναν εξωτικό προορισμό πολύ μακριά από την Αθήνα. Και θα ξεκινήσω από τις γλάστρες μου…

Το DIY που βρήκα είναι τόσο απλό που δεν χρειάζεται καν φωτογραφίες αλλά θα σου τις δώσω έτσι για να καταλάβεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις!

kl_glastra01

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι: δαντέλα ή παλιά σεμεδάκια της γιαγιάς, κόλλα, ένα ψαλίδι, γλαστράκια και φυτά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις κόλλα με ένα πινέλο στη γλάστρα σου και να κολλήσεις πάνω σε αυτήν τη δαντέλα σου. Κόψε τη δαντέλα σου σε διάφορα σχήματα και αυτοσχεδίασε. Μην διακοσμήσεις όλες τις γλάστρες σου με τον ίδιο τρόπο. Κάν’το όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Άφησε τις γλάστρες σου να στεγνώσουν πολύ καλά πριν τις πιάσεις.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Ένας διατροφολόγος σου λέει πόσες φυτικές ίνες χρειάζεσαι την ημέρα για να χάσεις βάρος!

Μπορεί να νομίζεις ότι τρώγοντας λαχανικά όλη μέρα θα χάσεις βάρος (και σίγουρα ισχύει κάτι τέτοιο) αλλά αυτό δεν...
Διαβάστε Περισσότερα