Ένα παράξενο (αλλά πανέμορφο) νέο trend στις κουζίνες!

By

Το πόσο αγαπώ τη διακόσμηση δεν λέγεται. Μπορεί να βαριέμαι λίγο να ψάχνω να βρω το κατάλληλο έπιπλο ή τον πιο όμορφο πίνακα για το σπίτι μου αλλά το αποτέλεσμα πάντα με ανταμείβει. Το πρόβλημα είναι πως λατρεύω και όλα τα καινούργια trends… όπως είναι αυτός ο νέος, σούπερ hot συνδυασμός του πράσινου με το μαύρο!

Μπορεί ακούγοντας μαύρο-πράσινο στην κουζίνα να πηγαίνει το μυαλό σου κατευθείαν σε πράσινα ντουλάπια και μαύρους μαρμάρινους πάγκους αλλά οι συνδυασμοί είναι πολλοί και ατελείωτοι. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς…

kl_kouzina01

Σε αυτήν την περίπτωση όλα τα ντουλάπια της κουζίνας είναι βαμμένα σε σκούρο πράσινο χρώμα και ο πάγκος σε μαύρο μάρμαρο. Δεν είναι ένας πολύ όμορφος συνδυασμός;

kl_kouzina02

Εδώ έχουμε μια διαφορετική απόχρωση του πράσινου στα ντουλάπια (θα προτιμήσω την πρώτη), μαύρο πάγκο και ασορτί με τα ντουλάπια πράσινα πλακάκια. Δεν μπορώ να πω πως τρελαίνομαι με αυτή την εικόνα αλλά εδώ μιλάμε για το προσωπικό γούστο του καθενός και ενώ σε μένα δεν αρέσει, εσύ μπορεί να το λατρεύεις.

kl_kouzina03

Μια εναλλακτική είναι να βάψεις όλα τα ντουλάπια της κουζίνας μαύρα και να προτιμήσεις να βάλεις πράσινα πλακάκια σε ένα κομμάτι της κουζίνας. Και εδώ το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

kl_kouzina04

Εδώ έγινε ένας διαφορετικός συνδυασμός. Τα πράσινα ντουλάπια (τα οποία είναι βαμμένα σε μια πανέμορφη απόχρωση του πράσινου) είναι συνδυασμένα με μαύρες οικιακές συσκευές και μαύρα κουφώματα.

Μη φοβάσαι να βάλεις χρώμα στο σπίτι και την κουζίνα σου. Πρόκειται για έναν χώρο στον οποίο περνάς αρκετή ώρα κάθε μέρα και καλό είναι να σε εκφράζει και να σου αρέσει. Το πράσινο με το μαύρο είναι ένας πολύ όμορφος συνδυασμός που είναι και πολύ στη μόδα αλλά εσύ μπορείς να επιλέξεις ό,τι συνδυασμό χρωμάτων θέλεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News