Οι τσάντες που θα κρατήσουμε φέτος το καλοκαίρι από την πόλη μέχρι και τη θάλασσα

By

Minimal αισθητική με έξυπνα twist, 100% stylish και Made in Greece, οι Lovegreece είναι οι τσάντες που θέλεις να κρατήσεις αυτό το καλοκαίρι.

Μπορεί να έχεις έναν αξιοσέβαστο αριθμό από τσάντες στη ντουλάπα σου, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς… Στην καθημερινότητα μας κρατάμε όλες, μόνο μία! Είναι η τσάντα που δε μπορείς και δε θέλεις να αποχωριστείς, αυτή που σε συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, από την δουλειά μέχρι και τις διακοπές και που χωράει από τα απολύτως απαραίτητα μέχρι και αυτά που μπορεί να χρειαστείς κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο.

Απαραίτητη προϋπόθεση να συνδυάζεται με όλα και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου αλλά και στο στυλ σου. Με λίγα λόγια να είναι minimal, Oversize, stylish και φυσικά σούπερ ανθεκτική και να μην ξεχάσω να προσθέσω ελαφριά.

Μπορεί να σκέφτεσαι πως η πιο πρακτική τσάντα μάλλον δεν φτιάχτηκε ακόμη, όμως εμείς βρήκαμε την πιο κομψή και πρακτική τσάντα με minimal αισθητική, έξυπνα twist 100% stylish και Made in Greece!

Δες εδώ τη Lovegreece Bag Army Black Green – Black 

Η Lovegreece τσάντα έχει σχεδιαστεί για να σε συντροφεύει όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και όλο το χρόνο.

Δες εδώ τη Lovegreece Bag Navy Blue – Red

Οι περισσότεροι από τους καμβάδες που χρησιμοποιούνται, φτιάχνονται σε μικρά εργοστάσια σε όλη την Ελλάδα ενώ οι δερμάτινες λαβές σου εγγυώνται ότι η Lovegreece bag σου θα αντέξει όσο και αν είναι το βάρος.

Δες εδώ  τη Lovegreece Bag Khaki – Black

Θα λατρέψεις τα Mediterranean chic χρώματα

Δες εδώ τη Lovegreece bag Navy Βlue

 

 

Δες ΕΔΩ τις Lovegreece bags

Fb: lovegreece.com.gr
Instagram: @lovegreece
You may also like

Follow @keepupgr

Hot News