Η πιο καλή νονά του κόσμου φέτος θα είσαι εσύ!

By

Όταν δέχεσαι την πρόταση να βαφτίσεις ένα παιδάκι, αναλαμβάνεις μια ευθύνη απέναντι σε αυτό και δημιουργείται αυτόματα ένα ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ σας. Όπου ευθύνη φυσικά συνεπάγεται και υποχρεώσεις!

Και επειδή νονά με ντοκτορά δεν έχω δει ακόμη, συγκέντρωσα όλα όσα πρέπει να κάνεις ειδικά τώρα το Πάσχα για να μην σου βγάλει “κόκκινη κάρτα” το βαφτιστήρι και  δεν το θέλεις, trust me!

Τα δώρα της νονάς στο βαφτιστήρι

Η λαμπάδα είναι το νούμερο ένα στη λίστα των προσδοκιών του. Η Ανάσταση είναι μια πρωτόγνωρη στιγμή για το παιδί και μια όμορφη, ξεχωριστή λαμπάδα, σίγουρα θα το κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο.

Πέρα όμως από τη λαμπάδα, η νονά προσφέρει, συνήθως, και άλλες εκπλήξεις όπως παπουτσάκια, τσουρέκι, κουλουράκια, σοκολατένιο αυγό. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις  τους γονείς για τις προτιμήσεις του παιδιού, όπως τον ήρωα που του αρέσει ή το παιχνίδι που λαχταρά εκείνη την περίοδο, ή ακόμη και το νούμερο του παπουτσιού του, για να μην χαλάσεις την έκπληξη του δώρου, ρωτώντας το ίδιο.

Τα όμορφα δώρα δεν χρειάζεται να είναι και ακριβά. Με λίγα χρήματα μπορείς να κάνεις έξυπνες αγορές, ή ακόμη να φτιάξεις χειροποίητες κατασκευές!

Δώσε τα δώρα την κατάλληλη στιγμή

Μην αφήσεις την αγορά των δώρων τελευταία στιγμή. Αφιέρωσε μια ολόκληρη μέρα στην αναζήτηση των δώρων που θα κάνουν το βαφτιστήρι σου χαρούμενο. Σύμφωνα με την Παράδοση της Λαμπρής, η Μεγάλη Πέμπτη είναι η καταλληλότερη μέρα για να του δώσεις τα δώρα του. Μπορείς λοιπόν, να συνδυάσεις τη μέρα αυτή, περνώντας τον ελεύθερο σου χρόνο, μαζί του.

Μετά από αυτή τη μέρα, το βαφτιστήρι σου θα σε θεωρεί την καλύτερη νονά του κόσμου!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News