Φτιάξε το πιο εντυπωσιακό DIY φωτιστικό με μπάλα pilates

By

Είναι γεγονός πως ένα εντυπωσιακό φωτιστικό μπορεί να αλλάξει ριζικά την οπτική του σπιτιού μας.

Η επιλογή όμως ενός φωτιστικού είναι αρκετά δύσκολη, καθώς -εκτός από την αισθητική του- θα πρέπει να προσέξουμε το μέγεθος του και το σχήμα του. Δεν είναι λίγες οι φορές, που ένα υπερμέγεθες φωτιστικό «γεμίζει» το χώρο χωρίς να του δίνει αέρα.

Άλλες φορές η επιλογή φωτιστικού είναι ακόμα δυσκολότερη, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένα ύφη και χρώματα, περιορίζοντας έτσι τις επιλογές μας για τη διακόσμηση του χώρου μας. Σύμφωνα με το inspireramera.se, η επιλογή αυτή δεν είναι δύσκολη πια.

diy fotistiko3

Μπορείς πλέον εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να φτιάξεις μόνη σου ένα εντυπωσιακό φωτιστικό χρησιμοποιώντας μόνο τέσσερα υλικά και πολύ φαντασία. Το εντυπωσιακό φωτιστικό σου θα πάρει μορφή με μία μπάλα pilates. Βγάλε τη μπάλα από τη ντουλάπα για λίγο και ξεκίνα δημιουργικά.

Τα υλικά, που θα χρειαστείς είναι:
Μία μπάλα Pilates
Κόλλα για ταπετσαρίες
Μεμβράνη
Πλαστικό σπάγκο συσκευασίας

diy fotistiko1

Οδηγίες:
Αρχικά, φούσκωσε τη μπάλα Pilates να πάρει το μέγεθος, που επιθυμείς να έχει το φωτιστικό σου. Μόλις είναι έτοιμη, τύλιξε την με τη μεμβράνη.
Στο επόμενο βήμα, βούτηκε το σπάγκο μέσα στην κόλλα για ταπετσαρίες και τύλιξε τον γύρω από την μπάλα, προσέχοντας όμως να αφήσεις κενό στο πάνω μέρος της.

Αφού στεγνώσει τελείως ο σπάγκος, ξεφούσκωσε τη μπάλα και αφαίρεσε την από το άνοιγμα του φωτιστικού σου. Σ’ αυτό το σημείο, μπορείς –εάν θέλετε- να βάψεις με σπρέι το φωτιστικό στο χρώμα της επιλογής σου.

diy fotistiko2

Το φωτιστικό σου είναι έτοιμο για κρέμασμα!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News