Κάνε το φούρνο μικροκυμάτων σου να μοσχοβολάει με ένα μόνο υλικό!

By

Μπορεί να μην τον χρησιμοποιώ συχνά γιατί θεωρώ πως είναι ανθυγιεινό το ζέσταμα του φαγητού μέσα σε αυτόν αλλά η αλήθεια είναι πως ο φούρνος μικροκυμάτων είναι η εύκολη λύση για κάθε γυναίκα που δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή της.

Το κακό είναι πως έρχεται κάποια στιγμή που αρχίζει να μυρίζει και σε πιάνει απελπισία ή τουλάχιστον έτσι συνέβη με εμένα και τον δικό μου φούρνο. Έψαξα, λοιπόν, και βρήκα την πιο φυσική λύση στο πρόβλημά μου και τον έκανα πραγματικά καινούργιο!

kl_fournos02

Για να καθαρίσεις και εσύ τον φούρνο μικροκυμάτων σου και να τον κάνεις να μοσχομυρίζει και πάλι θα χρειαστείς το χυμό από δύο λεμόνια και ένα γυάλινο μπολάκι.

Γέμισε το μπολ με νερό και ρίξε μέσα σε αυτό το χυμό από τα λεμόνια. Βάλε το μπολ μέσα στο φούρνο και άναψέ τον σε υψηλή θερμοκρασία για 3 λεπτά. Το κιτρικό οξύ από τα λεμόνια και οι υδρατμοί θα κάνουν το θαύμα.

Αφού περάσουν τα 3 λεπτά βγάλε το μπολ από το φούρνο και καθάρισε τα τοιχώματά του με λίγο χαρτί κουζίνας. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα