Ποια είναι τα καλύτερα hiking boots που μπορείς να φορέσεις σύμφωνα με έναν…ποδολόγο

By

Αν σου αρέσει η ορειβασία ή απλά θέλεις να ακολουθήσεις την τελευταία τάση της μόδας που είναι τα hiking boots, τότε πρέπει να προσέξεις να επιλέξεις το κατάλληλο παπούτσι. Αν συνηθίζεις να ανεβαίνεις τα βουνά και να περπατάς σε ανώμαλο έδαφος θα γνωρίζεις ήδη πως τα αθλητικά παπούτσια δεν είναι κατάλληλα για αυτού του είδους την άθληση.

Ένας ποδολόγος μας εξηγεί ποια είναι τα καλύτερα hiking boots της αγοράς.

1. KEEN WOMENS TARGHEE II HIKING SHOE

Ο Dr. Haller εξηγεί για ποιο λόγο αυτό το παπούτσι είναι τόσο καλό: “Αυτό το παπούτσι έχει ένα μεγάλο παχύ ελαστικό τμήμα στο κάτω μέρος της φτέρνας που βοηθά στη σταθεροποίηση του ποδιού όταν περπατάει σε χαλίκια. Δεν είναι πάρα πολύ βαρύ, γι ‘αυτό είναι καλύτερο για χαλαρή πεζοπορία.”

2. FIVE TEN WOMENS CAMP FOUR HIKING SHOE

“Αυτή η μάρκα φοριέται από το Navy SEAL τόσο για εκπαίδευση όσο και για αποστολές. Ο σχεδιασμός σόλας είναι υποστηρικτικός αλλά επιτρέπει και την προσαρμογή σε τραχύ έδαφος. Μου αρέσει πραγματικά που έχουν ένα δερμάτινο επάνω μέρος, το οποίο προσθέτει ακόμη περισσότερη υποστήριξη για να αποτρέψει τον επικίνδυνο γύρισμα των αστραγάλων. “

To κοστούμι που έγινε viral μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες!

3. MERRELL ALVERSTONE MID WATERPROOF

Με την πρώτη ματιά, αυτά φαίνονται σαν ένα πολύ καλό ζευγάρι παπούτσια για πεζοπορία. Αλλά ο Dr Haller τα εγκρίνει για τις πιο τεχνικές τους λεπτομέρειες. “Το μπροστινό μέρος του παπουτσιού όπου βρίσκονται τα δάχτυλα των ποδιών είναι ευρύ, το οποίο είναι καλύτερο για τους ανθρώπους που θέλουν να νιώθουν τα δάχτυλά τους άνετα μέσα στο παπούτσι”.

Οι ελληνικές τσάντες που φτιάχνονται με Meraki και μας έχουν ξετρελάνει

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News