Η Stella McCartney λανσάρει ένα αθλητικό σουτιέν για μετά την μαστεκτομή!

By

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που είναι αφιερωμένος στον καρκίνο του μαστού.

Η Adidas και η Stella McCartney ένωσαν τις δυνάμεις τους και μόλις έβγαλαν στην αγορά ένα αθλητικό σουτιέν για μετά την μαστεκτομή με σκοπό να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους που έχουν υποστεί κάτι τέτοιο να φέρουν και πάλι την γυμναστική στη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Η Stella McCartney έχασε την μητέρα της το 1998 από καρκίνο του μαστού πράγμα που σημαίνει πως όλο αυτό είναι προσωπική υπόθεση για την σχεδιάστρια.

“Πραγματικά ήθελα να ενθαρρύνω τις γυναίκες να φροντίσουν τον εαυτό τους μέσω της γυμναστικής. Αυτό το σουτιέν στηρίζει τους ασθενής στο επόμενο βήμα της ζωής τους και τους δίνει την αυτοπεποίθηση που τους λείπει προεκιμένου να επιστρέψουν στις προπονήσεις τους”, λέει η ίδια.

Αυτό το σουτιέν δεν είναι ένα απλό αθλητικό σουτιέν. Η Adidas συμβουλεύτηκε την σύμβουλο Monica Harrington που έχει χρόνια εμπειρίας δουλεύοντας με ασθενής που πέρασαν καρκίνο του μαστού. Το σουτιέν που δημιουργήθηκε έχει φερμουάρ μπροστά και εσωτερικές τσέπες με γεμίσματα που μπαίνουν και βγαίνουν.

Την φωτογράφιση έκανε η επαγγελματίας boxer που πέρασε καρκίνο του μαστού, Michele Aboro, η οποία είπε για το σουτιέν, “Μετά την επέμβαση ένιωθα χαμένη. Ως επαγγελματίας αθλήτρια είχα συνηθίσει να στηρίζομαι στο σώμα μου. Μετά την μαστεκτομή, όμως, άρχισα να χάνω την πίστη μου στον εαυτό μου. Όταν ένιωσα έτοιμη να επιστρέψω στις προπονήσεις μου δεν μπορούσα να βρω ένα αθλητικό σουτιέν να με στηρίξει όπως ήθελα. Τώρα φοράω το μετά την μαστεκτομή σουτιέν της Stella McCartney και νιώθω απίστευτα άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση”.

Το σουτιέν κυκλοφορεί σε δύο χρώματα και είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News