Κοσμήματα με στιλ θα βρεις στο All Day Summer Style Event στις 20 Ιουνίου στο Albion

By

Αυτή την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Albion θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία.

Στο All Day Summer Style Event που διοργανώνει η Κατερίνα Λάσπα και οι φίλες της θα τα δεις όλα. Όμορφα ρούχα, αξεσουάρ, μαγιό και κοσμήματα που θα μπορείς να αγοράσεις για καλό σκοπό.

Φέτος στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou, ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την  ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση.

Ανάμεσα στους 14 Έλληνες σχεδιαστές που θα βρίσκονται στο event είναι και η Άννα-Μαρία Μπελενιώτη.

Η ιστορία άρχισε όταν η Άννα Μαρία ήταν ακόμα μικρό κορίτσι και βρέθηκε για πρώτη φορά σε κοσμηματοποιείο μαζί με την μητέρα της. Εκεί η μαγεία των διαμαντιών, η τέχνη, ο χρυσός, ο τρόπος που έβλεπε να παίρνει το κόσμημα μορφή, την μαγνήτισε τόσο που μέχρι σήμερα δεν σταμάτησε στιγμή να μαθαίνει για αυτό.

Σπούδασε και μελέτησε Γεμολογία, ιστορία της τέχνης, σχεδιασμό και κατασκευή κοσμήματος, ενώ δούλεψε στο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας ‘Greek Gold – Ilias Lalaounis’ και την εταιρεία ‘Michail’.

Πολύ σύντομα δημιούργησε το δικό της showroom όπου σχεδιάζει, κατασκευάζει και επιλέγει μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό η προσωπική προσέγγιση και εξυπηρέτηση που συνάδει άψογα με τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου.

Βρες τα όμορφα κοσμήματά της στο annamariabeleniotis.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα