Η τσάντα της Meghan που έγινε viral κοστίζει μόλις 50 ευρώ

By

H δούκισσα Meghan εντοπίστηκε να κρατάει μια προσιτή τσάντα του J.Crew μαζί με τον σύζυγό της στο polo και το επόμενο που συνέβη, ήταν 3000 άνθρωποι να την αγοράσουν σε μια ώρα!

Την θαυμάζουμε για το στυλ της και κάθε της εμφάνιση πραγματικά γίνεται αντικείμενο συζήτησης. H δούκισσα Meghan μας εκπλήσσει κάθε φορά με τις επιλογές της και ειδικά με αυτές που είναι προσιτές για να τις υιοθετήσουμε.

Δεν είναι τυχαίο ότι η πρόσφατη εμφάνιση της με την εν λόγω τσάντα κατάφερε να προκαλέσει τεράστια αύξηση στις πωλήσεις του brand καθώς οι φαν του στυλ της έσπευσαν στην ιστοσελίδα της J.Crew για να την αγοράσουν. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού κοστίζει μόλις 50 ευρώ;

Η Meghan συνδύασε την οικονομική J.Crew με το Carolina Herrera φόρεμά της. Στην ιστοσελίδα φαίνεται μάλιστα και πόσες αγοράστηκαν – πριν από την Meghan είχαν πουληθεί 66 και τώρα, πάνω από 3000.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα επιλέγει το J.Crew για τις εμφανίσεις της! Τον Μάρτιο την είδαμε με ένα κομψό παλτό αξίας μόλις 168 δολαρίων, το οποίο έγινε επίσης sold out!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News