25 τρόποι για να φορέσεις την κοτλέ φούστα σαν πραγματική influencer

By

H αλήθεια είναι πως ποτέ μου δεν είχα μια κοτλέ φούστα! Θυμάμαι όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχε γίνει μόδα το κοτλέ ύφασμα και είχαμε πάρει εγώ και η αδερφή μου από ένα παντελόνι σε καφέ και μουσταρδί χρώμα με μεγάλη καμπάνα, όπως ακριβώς τα φορούσαμε τότε. Τα συγκεκριμένα παντελόνια τα φορέσαμε και οι δυο μας ελάχιστα. Παρόλο που είχα ιδανικό σώμα εκείνη την περίοδο της ζωής μου ένιωθα για κάποιο ανεξήγητο λόγο πως το κοτλέ με πάχαινε. Μπορεί σαν ύφασμα να είναι λίγο πιο χοντρό από άλλα, αλλά αν το επιλέξεις σε μια φούστα ή σε ένα oversized παντελόνι, τότε το αποτέλεσμα μόνο κολακευτικό μπορεί να είναι!

Λατρεύω τα κοτλέ παντελόνια αλλά σήμερα αποφάσισα να αφιερώσω αυτό το post στις κοτλέ μίνι φούστες καθώς βλέπως ότι είναι μια ανερχόμενη τάση που σε λίγες ημέρες (όταν επιτέλους χειμωνιάσει) θα φορεθούν πολύ.

Συγκέντρωσα 25 fashionistas που μας δείχνουν πώς προτιμούν να φοράνε τις κοτλέ φούστες τους και παρακάτω θα βρεις μερικές φούστες που βρήκα στα ASOS και έχω τρελαθεί μαζί τους.

Τip! Το μαύρο χρώμα είναι κατά τη γνώμη μου ένα από τα ωραιότερα για να υιοθετήσεις την τάση της κοτλέ φούστας.

Φέτος είναι huge color trend αυτό το πορτοκαλοκαφέ χρώμα και η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες influencers το προτιμούν στην κοτλέ φούστα τους συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση.

κοτλέ φούστακοτλέ φούστακοτλέ φούστα

Άλλο ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ φέτος είναι το μπεζ και προσωπικά έχω λατρέψει το πώς έχει συνδυάσει η κοπέλα της φωτογραφίας την μπεζ κοτλέ φούστα της με το καρό πουκάμισό της!

κοτλέ φούστακοτλέ φούστακοτλέ φούστα

κοτλέ φούστα

κοτλέ φούστα

κοτλέ φούστακοτλέ φούστα

κοτλέ φούστακοτλέ φούστα

Πηγή: FashionWay.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News