Η νέα συλλογή της Vans, UltraRange EXO, είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει στα πάνινα της σεζόν

By

H Vans καταφέρνει για μια ακόμα φορά να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια που θα μας συντροφεύουν στις εξορμήσεις μας στην πόλη ή στην εξοχή. Το νέ μοντέλο που παρουσιάζει είναι το UltraRange EXO, ένα παπούτσι που όχι μόνο θα ανταποκριθεί στο ταξίδι αλλά θα προσφέρει άνεση, ακόμη και στις πιο άβολες καταστάσεις.

Η UltraRange EXO είναι η τελευταία εξελιγμένη τεχνολογία της Vans go-anywhere UltraRange, και είναι μια ολική αναβάθμιση σχεδιασμού, που προσφέρει παρατεταμένη άνεση, αυξημένη ανθεκτικότητα και αξιόπιστη πρόσφυση.

Για να αναδείξει την συλλογή, ο φωτογράφος Matthew Correia ακολούθησε μερικούς δημιουργικούς εκφραστές -όπως τον εικαστικό John Zabawa, τη μουσικό Lee-Ann Curren, τον εικαστικό Upendo και τη φωτογράφο Jennifer Bin- στους δρόμους της Λισαβόνας και της Τζακάρτα, καταγράφοντας τις απρόβλεπτες στιγμές τους.

Το πάνω μέρος του παπουτσιού είναι εμπνευσμένο απ’ το Old Skool, και έχει ενισχυθεί με κατασκευή RapidWeld, ώστε να δίνει τη δυνατότητα αναπνοής του ποδιού. Με τη μορφοποίηση στο σημείο της φτέρνας, παρέχει αντιολίσθιση, ένα ακόμα προτέρημα του συγκεκριμένου παπουτσιού. Η επανασχεδιασμένη εξωτερική σόλα από καουτσούκ, με ανάγλυφο το χαρακτηριστικό μοτίβο waffle στον πάτο, έχει δημιουργηθεί για να παρέχει τη μέγιστη δυνατή προστασία, πρόσφυση και ανθεκτικότητα, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και την άνεση ενός ελαφριού υποδήματος.

H ενδιάμεση σόλα UltraCush Lite είναι πολύ ελαφριά και παρέχει πλήρη υποστήριξη στο ποδι, ενώ στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού το ελαστικό υλικό στα δάχτυλα έχει αναβαθμιστεί για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εφαρμογή, χωρίς να μεταβάλλεται το σχεδιαστικό DNA της Vans.

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν για το 2020!

Λόγω όλων αυτών των χαρακτηριστικών που αναφέραμε, το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Vans, UltraRange EXO αποτελεί το καλύτερο παπούτσι για τους surfers που είναι μονίμως σε κίνηση.

Η συλλογή  Vans UltraRange EXO θα είναι σύντομα διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο Vans The Mall Athens, στο Vans  Golden Hall, στο Vans Athens Metro Mall, στο official corner της Vans στο Attica City Link, στο Vans Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Vans Nicosia Mall στην Κύπρο και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Αυτή είναι η τάση που «θέλει» να φοράμε τα εσώρουχά μας δημόσια!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News