Μόλις αποκαλύφθηκε το πιο σέξι ημερολόγιο της χρονιάς: Οι Gigi και Bella Hadid ποζάρουν μαζί με άλλα γνωστά μοντέλα

By

Κάθε χρόνο ανυπομονούμε να δούμε το νέο ημερολόγιο του V magazine στο οποίο ποζάρουν τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως σε συνεργασία με κάποιο ακόμα brand.

Φέτος το ημερολόγιο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Guess και μερικά από τα μοντέλα που είδαμε είναι οι Karlie Kloss, Gigi Hadid, Bella Hadid, Grace Elizabeth, Lily Aldridge, Hailey Bieber, Yasmin Wijnaldum και πολλά ακόμα πασίγνωστα supermodels με τεράστια καριέρα σε όλο τον κόσμο.

Στο εξώφυλλο του φετινού ημερολογίου είναι η Gigi Hadid που θεωρείται ένα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη. Όλα τα μοντέλα ποζάρουν αισθησιακά φορώντας ελάχιστα ρούχα Guess, ενώ τη φωτογράφηση ανέλαβε η γνωστή φωτογράφος Zoey Grossman.

Το ημερολόγιο, φέτος, έγινε στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων του γνωστού περιοδικού. Μπορείς να παραγγείλεις το περιοδικό στην τιμή των 18 ευρώ ΕΔΩ!

«Για εμένα το ημερολόγιο του 2020 αφορά τον εορτασμό για την 20η επέτειο και έχει μια σειρά με all-star models. Ένιωσα πως αυτό το ημερολόγιο αφορούσε μοντέλα του σήμερα. Νομίζω πως τόσο εμείς όσο και ο κόσμος της μόδας ξοδεύουμε χρόνο να ονειρευόμαστε τα μοντέλα του χτες και όμως υπάρχουν πολλά μοντέλα του σήμερα που είναι εκπληκτικά, σύμφωνα με το V», δήλωσε ο Stephen Gan, που είναι ένας από τους εμπνευστές του ημερολογίου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News