Το ελληνικό brand που δεν αποχωρίζεται μία από τις πιο διάσημες fashion Influencers στον κόσμο

By

Η Mikutas, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μία από τις πιο διάσημες fashion bloggers με την πιο ξεχωριστή αισθητική που μπορείς να συναντήσεις στο αχανές τοπίο των social media.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι κάθε post της είναι το case study μας για κάθε μας εμφάνιση και φυσικά για τη βαλίτσα των διακοπών μας.

Κάθε φωτογραφία της στο Instagram αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες μας! Εκτός από το απαράμιλλο και όχι “στημένο” στυλ της, την αγαπάμε για τα μαγευτικά Locations που μας ταξιδεύει, «κλέβουμε» στυλιστικά tips και ανακαλύπτουμε νέα brands που πραγματικά ερωτευόμαστε με την πρώτη insta ματιά!

Aυτό ακριβώς μας έχει συμβεί με τα beachwear essentials που βλέπουμε στο Instagram account της! Από την τσάντα μέχρι και την ethnic πετσέτα θαλάσσης η Mikutas έχει ένα αγαπημένο brand, για το οποίο έγραψε πρόσφατα και στο blog της και είναι ελληνικό!

H σχέση της Mikutas και του Klemens με τη Sea You Soon ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, – όπως αναφέρει η ίδια στο blog post της – όταν είχαν επισκεφτεί για διακοπές τη Μύκονο και έκτοτε δεν έχουν αποχωριστεί ποτέ τις πετσέτες θαλάσσης και τις τσάντες – την νέα προϊοντική προσθήκη του brand!

Δες τη νέα συλλογή της Sea You Soon ΕΔΩ

Follow Sea You Soon
Instagram @seayousoonbeachtowels
Facebook @seayousoonbeachtowels

Photo credits: @mikutas

 
You may also like

Follow @keepupgr

Hot News