Οι πιο fun καλοκαιρινές δημιουργίες θα βρίσκονται την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Albion!

By

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου σε περιμένουμε στο Νο1 All Day Summer Style Event του καλοκαιριού.

Έλα να γνωριστούμε από κοντά και να γνωρίσεις και τους 14 Έλληνες σχεδιαστές και τις δημιουργίες τους.

Το event γίνεται για καλο σκοπό. Φέτος στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou, ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την  ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση.

Ένας από τους 14 σχεδιαστές που θα βρεις στο Albion (Ομήρου 6, Ψυχικό) είναι και η Cleo Gatzeli με τα σούπερ καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ της.

Η ίδια λέει για το brand της: Καλωσορίσατε στο Cleo Gatzeli summertales. Είμαι η Κλειώ, γεννήθηκα και ζω για το καλοκαίρι. Οι καλλιτεχνικές μου κλίσεις και η έμπνευση που έχω αντλήσει από την οικογένειά μου για τη μόδα, με οδήγησαν σε δημιουργικά μονοπάτια. Στην σχολή Καλών Τεχνών για σπουδές, αλλά και στο σχέδιο μόδας. Σε όλη μου τη διαδρομή ακολουθώ την καρδιά μου. Αγαπώ τα χρώματα, το σχέδιο και τη θάλασσα. Θέλω να δημιουργώ ομορφιά, σαν αυτή που εύχομαι να υπήρχε. Αφού πειραματίστηκα , δημιουργώντας ως ζωγράφος και ολοκληρώνοντας 2 ατομικές εκθέσεις, εδώ και περίπου μια δεκαετία έχω αφοσιωθεί στο να δημιουργήσω χειροποίητα, μοναδικά κομμάτια beach fashion για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες, επιδιώκοντας να εμπνεύσω με τη σειρά μου και να ξυπνήσω το καλοκαίρι μέσα μας”.

Βρες τις δημιουργίες της Cleo Gatzeli στο cleogatzeli.com και στο Instagram πατώντας εδώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cleo Gatzeli (@cleogatzeli_summertales) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cleo Gatzeli (@cleogatzeli_summertales) στις

Όσο για το motto της για τον “Στόχο”: “Σκέφτομαι, προλαμβάνω τον κίνδυνο. Είμαι υγιής, είμαι όμορφη”. 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News