One & Only: Βag Just for you

By

One & Only, όπως λέμε Ειρήνη Παπαδοπούλου, η σχεδιάστρια και δημιουργός του brand που συνδυάζει τη διαχρονικότητα και τη μόδα σε μία τσάντα!

Γόνος μιας αρχοντικής οικογένειας γουναράδων από την Καστοριά, ανήσυχο πνεύμα και μια γυναίκα με προσωπικότητα και ασίγαστο πάθος για ό,τι και αν κάνει!

Πριν ένα χρόνο η Ειρήνη έκανε την είσοδό της στο χώρο της μόδας και των αξεσουάρ με τις χειροποίητες πλεκτές τσάντες της One & Only, δημιουργίες που αναμφισβήτητα αποτελούν προέκταση της προσωπικότητας της.

Είναι μοναδικές και ανεπανάληπτες στην κυριολεξία. 

Ακόμη και το ίδιο σχέδιο δεν μπορεί να είναι πανομοιότυπο με το επόμενο εφόσον δε μεσολαβεί κατά τη δημιουργική διαδικασία μηχανή, παρά μόνο τα χέρια της Ειρήνης από την αρχή μέχρι το τέλος, υποστηρίζοντας την επωνυμία του brand στο 100%.

Οι περισσότερες από τις τσάντες είναι από cotton jersey και συγκεκριμένα από υφασμάτινες λωρίδες πλεγμένες με βελονάκι. Δεν έχουν φόδρα, αλλά ένα εσωτερικό τσαντάκι μικρότερης διάστασης που κατασκευάζεται για την κάθε τσάντα ξεχωριστά.

Η Ειρήνη είναι κάτι περισσότερο από χαρούμενη για την επιτυχία του brand.

Της ζητάω να μου πει πως μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης σε ένα εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό πεδίο, αυτό της διαφήμισης, αποφάσισε να κάνει στροφή 360 μοιρών.

“Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο. Όπως όλοι μας έτσι και εγώ πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Και όταν περνάς δύσκολες καταστάσεις λαμβάνεις και τις πιο σημαντικές αποφάσεις. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έπιανα ξανά βελονάκι μετά την ηλικία των 16 χρόνων. Κι όμως άρχισα να πλέκω με μεράκι επιλέγοντας άγνωστα υλικά για μένα στην αρχή!”

Έτσι γεννήθηκαν οι χειροποίητες τσάντες Οne &Only. Μέσα σε δύο μήνες οι πρώτες ενδείξεις ότι η Ειρήνη βρίσκεται στον σωστό δρόμο είχαν έρθει. “Δεν μπορούσα να το πιστέψω στην αρχή ότι γνώριζαν τέτοια επιτυχία. Και όμως αναγνωρίστηκε η επιμονή μου στην λεπτομέρεια, και μάλιστα πρώτα στο εξωτερικό και μετά στην Ελλάδα”. 

Οι τσάντες One & Only δεν είναι απλώς ένα ακόμη αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας μου λέει. “Η γυναίκα που επιλέγει να κρατήσει μία τσάντα One & Only γνωρίζει την αξία της και έχει ταυτότητα! Είτε τη συνδυάσει με ένα τζιν είτε με ένα επίσημο outfit είναι το ίδιο κομψή και ξεχωριστή.”

Σήμερα η Ειρήνη έχει ήδη ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό και συνεπής στο ραντεβού της με την επιτυχία!

Απέκτησε μία cross body lime από τη σειρά Bubble 2015, One & Only! 

Δήλωσε συμμετοχή εδώ https://www.facebook.com/kl2real/posts/1567163416890094 και ίσως να είσαι αυτή που θα κρατήσει το απόλυτο fashion item για αυτό το καλοκαίρι!

gift

 Info

FB: //www.facebook.com/one.only.handmade?fref=ts

Τα προϊόντα Οne &Only διατίθενται στην αγορά από τα εξής καταστήματα:
Braccialetti Concepts, Κυριαζή 28 & Αλωνιών 2, ΚΗΦΙΣΙΑ /Salacha gifts & more, Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, ΚΟΛΩΝΑΚΙ/Domus. Mητροπολεως 115, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/Spetza Shop, Ntapia ΣΠΕΤΣΕΣ/Final Touch Geneva, GENEVA/ Inamullumani, JORDAN/LIEBHERR 8 C. Store, MUNICH
Αυτή τη σεζόν και σε ΜΥΚΟΝΟ, ΠΑΡΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News