Πώς να (μην) Φορέσεις το Τζιν σου Αυτή τη Σεζόν

By

Ε όχι, δεν το δέχομαι! Όσο και να είναι στη μόδα αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να το φορέσω ποτέ!

Βέβαια, όσοι με ξέρουν καλά μου λένε συνέχεια να μην λέω τη λέξη “ποτέ” (τη λέω πολύ συχνά) γιατί μπορεί να βρεθώ στην άσχημη θέση να πρέπει να την πάρω πίσω. Όταν, όμως, κάτι δεν μου αρέσει στο θέμα “μόδα” δεν μπορώ με τίποτα να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να το δοκιμάσω.

Τα τζιν παντελόνια βρίσκονται στη χειρότερή τους φάση και όσες τα φοράνε, όπως θα δείτε και παρακάτω, απορώ τι τους έχουν βρει. Μιλάω φυσικά για τα σκισμένα παντελόνια και πιο συγκεκριμένα για εκείνα που είναι σκισμένα στα μπατζάκια. Είναι πραγματικά σαν να έχει πάρει κάποιος ένα ψαλίδι, να έχει κλείσει τα μάτια του με ένα μαντήλι και να έχει αρχίσει το κόψιμο. Είπαμε, η μόδα είναι μια μορφή τέχνης, αλλά όχι και έτσι.

Για ρίξε μια ματιά στα τζιν που κυκλοφορούν στους δρόμους του εξωτερικού και πες μου τη γνώμη σου. Σου αρέσουν; Θα τα φόραγες;

kl_tzin02

kl_tzin03

kl_tzin04

kl_tzin05

Και αφού είδες την “τρέλα” που κυκλοφορεί, δες και μερικά τζιν που διάλεξα και πραγματικά είναι το ένα πιο όμορφο και πιο σέξι από το άλλο. 

Και φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω τα τζιν σορτσάκια που θα έχουν και φέτος την τιμητική τους. Δες μερικά από τα αγαπημένα μου εδώ…

Love, Emily

My links:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/bakerandbeautiful/
INSTAGRAM: https://instagram.com/emilyvagia/
TWITTER: https://twitter.com/amaliavagia
PINTEREST: https://www.pinterest.com/emilyvagia/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News