Πουλόβερ: Φόρεσέ το από το πρωί ως το βράδυ όπως οι αγαπημένες σου celebrities

By

Είμαι στη φάση που έχω τακτοποιήσει τα ρούχα στις ντουλάπες και όλα έχουν τη θέση τους, αφού εδώ και 2,5 μήνες (θεωρητικά) έχουμε αλλάξει εποχή. Επειδή λοιπόν ζούμε σε μία χώρα που ο ήλιος σε ζεσταίνει την ημέρα, έχω αφήσει τα κοντομάνικα μπλουζάκια μου στο ράφι τους κι απλά κατέβασα τα πιο χειμερινά ρούχα, όπως για παράδειγμα τα αγαπημένα μου πουλόβερ. Τρελαίνομαι να τα φοράω και να κάνω πολλούς συνδυασμούς με αυτά. Τα περισσότερα που έχω είναι oversized και φέτος έχουν την τιμητική τους! Ωστόσο ένα πουλόβερ, στενό, κοντό, μακρύ, φαρδύ, είναι απαραίτητο στη χειμερινή σου γκαρναρόμπα. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ και να είσαι στυλάτη! Εγώ λοιπόν θα σου προτείνω μερικούς συνδυασμούς κι εσύ, ανάλογα με τα ρούχα που έχεις, τους δοκιμάζεις. Φυσικά δεν είμαι fashion blogger για να σου πω τι να κάνεις, αλλά θα σου παρουσιάσω ιδέες από τις επιδείξεις μόδας που έχουν γίνει!

Το απόλυτο must είναι να φορέσεις ένα oversized πουλόβερ με ένα στενό παντελόνι, κατά προτίμηση skinny jean ή κολάν. Αν έχεις παραπανίσια κιλά, μπορείς να βάλεις μακρύ πουλόβερ με κολάν για να δείξεις με αυτόν τον τρόπο και πιο ψηλή και πιο αδύνατη!

pou01

Αν είσαι πολύ αδύνατη και θέλεις να «γεμίσεις» τις καμπύλες σου, φόρεσε ένα oversized πουλόβερ με ζώνη στη μέση. Το πρώτο πράγμα που θα σου αναδείξει είναι το στήθος  λόγω του μπουφάν που θα κάνει.

pou02

Αν θέλεις να βγεις το βράδυ έξω με τον αγαπημένο σου ή έχεις επαγγελματικό dinner, επέλεξε να φορέσεις ένα πουλόβερ με λεπτή πλέξη και κατά προτίμηση στενό.

pou03

Οι pencil φούστες έχουν και φέτος την τιμητική τους και συνδυάζονται άψογα με το πουλόβερ. Είναι μία εμφάνιση άψογη για τη δουλειά σου. Δεν είναι ανάγκη να φορέσεις ψηλά παπούτσια.

pou04

Αν έχεις φόρεμα μακρύ και είναι πιο φθινοπωρινό ή ανοιξιάτικο, φόρεσε από πάνω το πουλόβερ  και θα κάνεις μοναδική εμφάνιση σαν να είσαι star.

 

pou05

Δεν ξέρω για σένα εγώ λέω να βγω το βράδυ και να επιλέξω τον τελευταίο συνδυασμό!

You may also like

Hot News