Προορισμός… China Town

By

Το να ψάχνεις τι θα φορέσεις τώρα στις γιορτές είναι μια διαδικασία που όσο και να μου αρέσει άλλο τόσο με κουράζει!

Θέλω να μπω σε ένα κατάστημα, και να μην απογοητευτώ, να βρω κάτι που να το αγαπήσω με την πρώτη ματιά, να το φορέσω και να μη θέλω να το βγάλω από πάνω μου!

Αυτό μου συνέβη όταν μπήκα στο City Angels showroom και μου έδειξαν αυτό το μεταξωτό κιμονό, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και αμέσως είπα “ναι” στην Τότα και την Άννα!

 

Λέω στα κορίτσια, “αυτό πρέπει να το δείξω στα KL2rReal girls” και εφόσον το νέο μου iPhone 6s φημίζεται για τις τέλειες φωτογραφίες που τραβάει – θα στα πω σε άλλο Post πολύ σύντομα- ξεκίνησα να φωτογραφίζω και ιδού το αποτέλεσμα!!!

Στην αρχή σκέφτηκα να το φορέσω με κολάν αλλά θεώρησα ότι το μήκος του ρούχου θα χανόταν και το σύνολο θα “μπούκωνε” που λέει και η Αντωνία, κι έτσι αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να το συνδυάσω μόνο με ένα ζευγάρι over knee μπότες σε ραφ χρώμα!

Ένα κιμονό που φτάνει στη μέση των μηρών, σε συνδυασμό με μπότες πάνω από το γόνατο, γίνεται αυτομάτως ένα ιδανικό και σέξι σύνολο για τις γιορτινές σου εξόδους!

IMG_0221

Εγώ το κράτησα απλό, προσθέτοντας μόνο ένα μακρύ κολιέ και προτίμησα η τσάντα να είναι μαύρη, εφόσον το υπόλοιπο σύνολο έχει διάφορα χρώματα. Γενικά, αποφεύγω τα πολλά αξεσουάρ όταν το υπόλοιπο outfit έχει διάφορα χρώματα ή prints!

IMG_0225 (1)

Για να ολοκληρώσεις το ντύσιμο σου, προτίμησε ένα παλτό ή μία κάπα σε μαύρο ή καμηλό χρώμα, ακόμη και μια faux fur σε basic χρώματα, αρκεί όλα αυτά, να είναι πιο μακριά από το κιμονό!

IMG_0219

Silk kimono: City angels

IMG_0220Κολιέ: Folli Follie

IMG_0223 (1)Τσάντα: Folli Follie

IMG_0224 (1)Over knee μπότες, Tsakiris Malllas

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News