Πώς να αντιγράψεις τη βιτρίνα της Prada με λιγότερο από 60 ευρώ! (#συμβαίνειτώρα)

By

Πριν λίγες ώρες κατέβηκα στο κέντρο για την καθιερωμένη μου βιτρινάδα.

Τι είναι η βιτρινάδα; 2-3 φορές το μήνα παίρνω τη θαρραλέα απόφαση να κατέβω στο κέντρο της Αθήνας ή και σε άλλες περιοχές (αναλόγως τα κέφια) και να χαζέψω στις βιτρίνες των καταστημάτων κρατώντας ταυτόχρονα σημειωματάριο, φωτογραφική μηχανή και ένα μπουκαλάκι νερό (μερικές φορές χρειάζεται για να συνέρχομαι από αυτά που βλέπω σε κάποιες λίγο τραγικές βιτρίνες που κυκλοφορούν εκεί έξω).

Τις περισσότερες φορές επιβραβεύω τον εαυτό μου με μια αγορά της επιλογής μου. Η επιβράβευση μπορεί να είναι ένα μπλουζάκι, ένα σορτς, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή οτιδήποτε άλλο (σήμερα πήρα ένα ολόσωμο μαγιό που δυστυχώς δεν έχει επένδυση -τη βάψαμε- άντε να βρεις μοδίστρα καλοκαιριάτικο που να φτιάχνει μαγιό σε προνομιακή τιμή).

Καθώς περπατούσα λοιπόν στη Βουκουρεστίου, έπεσα πάνω στη βιτρίνα του οίκου Prada.

4 (2)

Τι υπήρχε στη βιτρίνα; Ένα πολύ κομψό φόρεμα ως το γόνατο σε καρό σχέδιο συνδυασμένο με απλά μαύρα σανδάλια (η Rihanna τα έκανε ξανά σούπερ μόδα) και τσαντάκι μαύρο με αλυσίδα (ευχαριστούμε Chanel).

5 (1)

6 (1)

Σκέφτηκα λοιπόν να δημιουργήσω 3 συνολάκια σε παρόμοιο στιλ και ύφος, διαφορετικών αποχρώσεων και πολύ χαμηλότερης τιμής. Εμπνευσμένη λοιπόν από τη βιτρίνα του οίκου Prada κατέληξα στα εξής τρία συνολάκια.

#ROMANCE IS ALIVE

1 (2)

Το φορεματάκι που βλέπεις είναι από το ηλεκτρονικό κατάστημα Asos και κοστίζει 52 ευρώ. Το συνδύασα με χρυσά αξεσουάρ και μαύρα σανδάλια και τσαντάκι. Με αυτό το σύνολο δεν χρειάζονται υπερβολές. Ελαφρύ μακιγιάζ, κραγιόν σε λίγο πιο σκούρα μπορντό απόχρωση και είσαι έτοιμη.

#HEY SEXY LADY

2 (2)

Το δεύτερο φορεματάκι που επέλεξα κοστίζει 57 ευρώ και θα το βρεις επίσης στο Asos. Το συνδύασα με ασημί κοσμήματα και κραγιόν σε λίγο πιο girly αποχρώσεις.

#I AM A LADY NOW

3 (2)

Η τρίτη επιλογή είναι και κλασική και νεανική. Από τη μια μεριά οι στιλιστικές επιλογές φαίνονται πιο κλασικές αλλά από την άλλη αυτό το στιλ έχει λανσαριστεί τελευταία από μερικές από τις πιο διάσημες fashion bloggers. Το φόρεμα κοστίζει 60 ευρώ, είναι Asos και το συνδύασα με καυτό κόκκινο κραγιόν για να του δείξεις πως δεν είσαι τόσο αθώα όσο φαίνεσαι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News