Τα KAMAR HATS ανάμεσα στα 14 brands που θα βρεις στο Νο1 All Day Summer Style Party της σεζόν!

By

Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από το All Day Summer Style Party που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του πιο hot καλοκαιριού.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 σε προσκαλούμε στο Albion (Ομήρου 6, Ψυχικό) όπου 14 Έλληνες σχεδιαστές με τις δημιουργίες τους και εμείς θα είμαστε εκεί για καλό σκοπό.

Στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou, ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την  ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση.

Ανάμεσα στα 14 brands θα είναι και τα KAMAR HATS.

KAMAR είναι η φιλία, η αγάπη και η δημιουργία της ΚΑτερίνας και της ΜΑΡγαρίτας.   Δυο φίλες με κοινό στόχο και σκοπό κάνοντας τις σκέψεις και τα όνειρα τους πραγματικότητα, δημιουργώντας μοναδικά καπέλα που αντιπροσωπεύουν το ελληνικό πνεύμα.

«Το καπέλο πρέπει να είναι σαν φράκτης από συρματόπλεγμα: να υπηρετεί το σκοπό του χωρίς να κόβει τη θέα».

Ένας άνθρωπος οφείλει να είναι κλασάτος και υπέροχος, αυτός είναι και ο αυτοσκοπός μας και κάπως έτσι ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια.

Αγαπάμε τα καπέλα γιατί μας ξεχωρίζουν στο πλήθος, γιατί ότι κι αν φοράς σίγουρα με αυτά δεν περνάς απαρατήρητος. 

Προσπαθούμε να ανατρέψουμε τα ταμπού περί κάπελων που φοριούνται μόνο από γυναίκες και περί κοσμημάτων που φοριούνται μόνο στο λαιμό, στα αυτιά και στα χέρια. Τα καπέλα συνοδεύουν και ολοκληρώνουν το ντύσιμο όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις ώρες της ημέρας, από τους πρωινούς περιπάτους ως τις βραδινές εξόδους. Γιατί το καπέλο δεν είναι μόνο για πρακτικούς λόγους, την προστασία από τον ήλιο αλλά και ένα μέσο έκφρασης του στυλ. Όποια γυναίκα ή άντρας έχει άποψη για την μόδα, έχει στυλ, και φυσικά αισθητική, έχει τουλάχιστον ένα καπέλο στην ντουλάπα της/του!

Δυστυχώς για πολλούς, τα καπέλα είναι ένα ενοχοποιημένο αξεσουάρ ως υπερβολικό, περιττό ή εκκεντρικό! Λάθος! Όπως λάθος είναι η θεωρία ότι τα καπέλα δεν πηγαίνουν σε όλους! Σίγουρα δεν πηγαίνουν όλα σε όλους, αλλά με μια μικρή έρευνα θα καταλήξετε σε κάποιο που θα σας πηγαίνει και θα σας αρέσει! Αυτό άλλωστε προσπαθούμε να επιτύχουμε κι εμείς με τη δουλειά μας.

«Το καπέλο δεν είναι απλά ένα καπέλο. Το καπέλο είναι η έκφραση της ψυχής ενός ανθρώπου».

Και ποιο είναι το motto των σχεδιαστών για τον “Στόχο”; “Ένα υγιές σώμα είναι η καλύτερη επιβεβαίωση της μόδας. Μάθε, Πρόλαβε, Αντιμετώπισε έγκαιρα, ζήσε. Πολέμησε σαν γυναίκα!»

Μπορείτε να βρείτε τα KAMAR HATS ακολουθώντας τη σελίδα τους στο instagram εδώ.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News