Τα κοσμήματα Funky Ideas by Kelly Androni θα σε εκπλήξουν την Πέμπτη στις 20 Ιουνίου στο Albion!

By

Be there for a good cause!

Όλοι εμείς που αγαπάμε τα events που γίνονται για καλό σκοπό και αγαπάμε και τους Έλληνες σχεδιαστές (!!!), την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 θα βρισκόμαστε στο Albion (Ομήρου 6, Ψυχικό).

Ο “καλός σκοπός” είναι “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους” και οι Έλληνες σχεδιαστές που θα τον στηρίξουν… 15!

Μια από αυτούς είναι και η Κέλλυ Ανδρώνη με το Funky Ideas by Kelly Androni. Μπορείς να βρεις τις Funky Ideas by Kelly Androni εδώ και φυσικά στο Instagram πατώντας εδώ

“Είμαι η Κέλλυ και έχω σπουδάσει marketing. Πάντα με απασχολούσε το styling και η αισθητική, από το ρούχο και το αξεσουάρ έως το χώρο που ζω και εργάζομαι. Θεωρώ πως η μόδα θα πρέπει να προσαρμόζεται στην προσωπικότητ αμας και στο στιλ μας.Το αξεσουάρ είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μας! Τα τελευταία χρόνια ανακάλυψα μια άλλη πτυχή του εαυτού μου, την δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων και αξεσουάρ! Ειναι φτιαγμένα από πολύτιμα, ημιπολύτιμα και μη υλικά. Είναι μοντέρνα, διακριτικά, καθημερινά αλλα και πιο πολυτελή, με μια ροκ διάθεση που ταιριάζει απόλυτα στο δικό μου προσωπικό στιλ! Κοσμήματα χειροποίητα, με σκοπό να ενισχύουν την εμφάνισή μας, να ομορφαίνουν την καθημερινότητα και να μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές!”, λέει η ίδια για τη δουλειά της και στηρίζει τον “Στόχο” με το εξής motto: “Θυμήσου! Μια φορά τον χρόνο….!”

Και έχει δίκιο! Γιατί μια φορά τον χρόνο είναι αρκετή.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News