Τα μοναδικά 8 σημεία του σπιτιού που πρέπει να καθαρίσεις αυτή την άνοιξη!

By

Η άνοιξη έχει έρθει για τα καλά και εσύ, όσο κι αν το καθυστερείς, πρέπει να κάνεις ένα καλό καθάρισμα στο σπίτι σου. Δες ποια είναι τα 8 σημεία του σπιτιού που πρέπει οπωσδήποτε να καθαριστούν αυτή την άνοιξη.

Ντουλάπα

Τώρα είναι η ώρα να κάνεις ένα καλό καθάρισμα στην ντουλάπα σου προκειμένου να υπάρξει λίγος ελεύθερος χώρος για να βάλεις σε αυτήν την καινούργια σου μίντι φούστα. Κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα σε αυτήν και πέτα ή χάρισε όλα εκείνα τα ρούχα που δεν φόρεσες καθόλου μέσα στο χειμώνα.

kl_aoiksi03

Κάτω από το κρεβάτι

Παρόλο που σίγουρα θα έχεις καθαρίσει κάτω από το κρεβάτι μέσα στο χειμώνα, τώρα είναι η ώρα να το ξανακάνεις και μάλιστα πολύ σχολαστικά. Δεν φαντάζεσαι πόση σκόνη μπορεί να χωρέσει κάτω από αυτό.

Ντουλάπια κουζίνας

Ξεκίνα βγάζοντας μέσα από τα ντουλάπια και τα συρτάρια της κουζίνας τα πάντα (πιάτα, ποτήρια, κουτάλια, πιρούνια και όλα τα σχετικά). Πέτα οτιδήποτε έχει σπάσει και το κρατάς ακόμα καθώς και όλα τα πλαστικά τάπερ που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης στο σπίτι και την κουζίνα σου.

kl_anoiksi01

Συρτάρια με ψιλολόγια

Όλοι έχουμε κάποιο συρτάρι στο οποίο φυλάμε μικροπράγματα που ουσιαστικά δεν χρειαζόμαστε. Άδειασέ το από φυλλάδια delivery που δεν θέλεις, από business κάρτες που σου έχουν δώσει αλλά δεν θέλεις και γενικά από οτιδήποτε θεωρείς πως δεν πρόκειται να σου χρησιμεύσει σε τίποτα.

Ντουλάπι φαρμάκων

Tα φάρμακα λήγουν πολύ γρήγορα πράγμα που σημαίνει πως αν κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα σε αυτά θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν πολλά φάρμακα για πέταμα. Πέταξε αυτά που έχουν λήξει και αντικατέστησέ τα με καινούργια.

Φούρνος

Καλό είναι να κάνεις ένα πολύ καλό εσωτερικό καθάρισμα στο φούρνο σου (και, επίσης, καλό είναι να το κάνεις αυτό δύο φορές το χρόνο). Μην αφήσεις ούτε σημείο ακαθάριστο.

kl_anoiksi05

Μικρές συσκευές

Τώρα είναι η ώρα να κάνεις ένα καλό καθάρισμα σε όλες τις μικροσυσκευές της κουζίνας σου. Καθάρισε το φούρνο μικροκυμάτων, το λεμονοστύφτη, τη μηχανή εσπρέσο, την καφετιέρα και όλες τις άλλες συσκευές που έχεις και τις οποίες δεν καθαρίζεις πάρα πολύ συχνά.

Κατάψυξη

Σίγουρα πολλά τρόφιμα που έχετε αποθηκευμένα στην κατάψυξή σας είτε θα έχουν λήξει είτε θα βρίσκονται εκεί πάρα πολύ καιρό. Κάντε ένα καλό καθάρισμα στην κατάψυξή σας και αφήστε σε αυτήν μόνο όσα τρόφιμα δεν έχουν λήξει.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News