Τα πιο έθνικ κοσμήματα του καλοκαιριού θα τα βρεις στο απόλυτο All day Summer Style Party της χρονιάς!

By

Θέλεις να αναβαθμίσεις το καλοκαιρινό σου στιλ και να μην περνάς απαρατήρητη; Τότε την Πέμπτη 20 Ιουνίου πρέπει να έρθεις στο Albion (Ομήρου 6, Ψυχικό) για το απόλυτο All day Summer Style Party και να κάνεις δικά σου τα πιο ιδιαίτερα κοσμήματα. Αυτά θα ανανεώσουν το στιλ σου και θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. 

Μετά από μια αμήχανη αρχή καλλιτεχνικής ανησυχίας η Έλλη Ελευθεριάδη δημιούργησε τα Κaleido Jewellery. Πηγή έμπνευσης, στοιχεία της φύσης, εικόνες από την καθημερινότητα, αλλά και επιρροές άλλων πολιτισμών.

Το μέταλλο, ο μπρούτζος, το ξύλο, το πλέξιγκλας και οι ημιπολύτιμοι λίθοι σε συνδυασμό με χρωματιστές τρέσες με διάφορα print, pon pon και κρόσια είναι κάποια από τα υλικά που παίρνουν μορφή. Το ανακάτεμα όλων αυτών των υλικών με διάφορα γεωμετρικά και έθνικ στοιχεία κάθε φορά με μοναδικό τρόπο έχει ως αποτέλεσμα την έμπνευση ενός νέου σχεδίου.

Μέσα από τη συμμετρία που αποπνέουν τα κοσμήματά της, επιδιώκει να πετύχει την απόλυτη αρμονία και ισορροπία των συναισθημάτων, κατάσταση που αποτελεί κινητήριο δύναμη στην προσωπική εξέλιξη και την θεραπεία της ψυχής.

Για ρίξε μια ματιά σε μερικές από τις δημιουργίες της και είμαστε σίγουροι πως την Πέμπτη 20 Ιουνίου θα σε γνωρίσουμε και από κοντά.

Η Έλλη Ελευθεριάδη με τα Κaleido Jewellery θα είναι ο ένας από τους 15 σχεδιαστές που θα παρευρεθούν στο Βazaar ο οποίος θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou , ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση. 

Πού μπορείς να βρεις τα Kaleido εκτός από το All day Summer Style Party μας; Στο kaleido.gr και φυσικά στο instagram πατώντας εδώ

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News