Τα πιο ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου θα τα βρείτε στο πιο hot All day Summer Style Party στις 20 Ιουνίου στο Albion!

By

Join us!! Στο γνωστό μέρος που έχεις συνηθίσει τα τελευταία 6 χρόνια να έρχεσαι (και αν δεν έχεις ξανάρθει φέτος πρέπει να κάνεις την αρχή), να περνάς καλά, να βλέπεις τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να ψωνίζεις για πολύ καλό σκοπό!!

Η Κατερίνα Λάσπα και οι φίλες της θα σε περιμένουν σε ένα ολοήμερο All day Summer Style Party το οποίο γίνεται για έναν πολύ ιδιαίτερο καλό σκοπό. Σε αυτό θα πάρουν μέρος 15 Έλληνες σχεδιαστές με τις μοναδικές δημιουργίες τους που θα σε εκπλήξουν. Φέτος στηρίζουμε την εκστρατεία “Η Μόδα βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Μαστού”.

Ένα από τα 15 brands που θα βρεις στο All day Summer Style Party στο Albion είναι και το Urban Owl.

Τα Urban Owl σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα μέσα από μια χειροποίητη διαδικασία που διαρκεί τρεις μήνες. 

Το brand έγινε ευρέως γνωστό από τις συνέργειες με fashion brands, lifestyle περιοδικά και Έλληνες σχεδιαστές όπως Ιoanna Kourbela, Arpyes, Ozon και Cutcuutur.

Δίνουμε τη δυνατότητα να διαλέξετε μεταξύ των οργανικών φακών υψηλής ποιότητας και των high definition, φακών με περισσότερες επιστρώσεις που αναδεικνύουν τα χρώματα και έχουν blue light filter που μπλοκάρει την μπλε ακτινοβολία που εκπέμπει ο ήλιος αλλά και οι οθόνες προσφέροντας πιο ξεκούραστη όραση.   

Τα URBAN OWL θα τα βρείτε επίσης σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα, σε fashion stores και concept stores αλλά και online στο www.urbanowl.eu αλλά και στο Instagram του brand εδώ.

Όσο για το μήνυμα των ιδρυτών των Urban Owl για τον “Στόχο”…

Be there!! Ξέρεις… στην κλασική, αγαπημένη διεύθυνση… Ομήρου 6, στο Albion!!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News