Τα πιο όμορφα καλοκαιρινά ρούχα KNLs θα τα βρεις στις 20 Ιουνίου στο Albion!

By

Αυτό το καλοκαίρι θέλεις να ανανεωθείς, να αναζωογονηθείς και να ζήσεις τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής σου. Για να καταφέρεις κάτι τέτοιο θα χρειαστείς μια ανανεώση στην βαλίτσα των διακοπών σου. 

Έλα την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Albion (Ομήρου 6, Ψυχικό) για να γνωρίσεις από κοντά 14 Έλληνες σχεδιαστές και τις καλοκαιρινές τους δημιουργίες. Το All Day Summer Style Event γίνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά για καλό σκοπό.

Φέτος στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou, ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την  ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση.

Ανάμεσα στα 14 brands θα βρεις και τα KNLs.

Εμπνευσμένα από τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής και την ανάγκη των ανθρώπων για κάτι μοναδικό, τα KNLs είναι οικονομικά ρούχα που δίνουν αξία στο στιλ σου αναβαθμίζοντάς το. Φυσικά υφάσματα, δημιουργικά σχέδια, δυναμικά σχήματα αναμειγνύονται όλα μαζί και δημιουργούν ένα δυνατό brand. Tα ρούχα KNLs μπορείς να τα αναγνωρίσεις από τα ιδιαίτερα σχέδια και υφάσματά τους τα οποία είναι ζωγραφισμένα στο χέρι ενώ το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό. Τα κορίτσια πίσω από το brand είναι η Μαρία και η Δανάη Κανελλοπούλου.

Βρες τα υπέροχα ρούχα KNLs στο theknls.com και στο Instagram πατώντας εδώ.

Το motto των Μαριά και Δανάη Κανελλοπούλου είναι: “Προσεξε τον ευατό σου μέσα και έξω”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News