Τα πιο όμορφα καλοκαιρινά ρούχα του It’s All Greek On Me θα τα βρείς την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Albion!

By

Save the Date!

Μην κανονίσεις τίποτα για την Πέμπτη 20 Ιουνίου γιατί σου έχω το απόλυτο All Day Summer Style Event!

Από τις 11 το πρωί μέχρις τις 10 το βράδυ θα μπορείς να δεις από κοντά και να αγοράσεις μερικές από τις πιο hot ελληνικές δημιουργίες 14 Ελλήνων σχεδιαστών.

Φόρα το καλύτερο χαμόγελό σου και έλα να γνωριστούμε από κοντά και να περάσουμε τέλεια.

Το event, όπως και κάθε χρόνο γίνεται για καλό σκοπό. Φέτος στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou, ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την  ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση.

Ανάμεσα στα 14 brands που θα βρεις στο Albion (Ομήρου 6, Ψυχικό) είναι και το It’s All Greek On Me.

Δωρικότητα και αυστηρή γεωμετρία είναι το signature style της ετικέτας It’s Αll Greek Οn Μe. Resort wear, τσάντες και αξεσουάρ αναβιώνουν παραδοσιακά γεωμετρικά μοτίβα, με σύγχρονη αισθητική, και βρίσκουν φανατικό κοινό στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. 

Επιμένοντας σε υλικά που κατασκευάζονται στην Ελλάδα –καμβά, λινάτσα, τσόχα, δέρμα, μετάξι– και χρησιμοποιώντας τεχνικές που ακολουθούν την ελληνική παράδοση, το αποτέλεσμα είναι μοναδικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τα εργόχειρα και τα κεντήματα της λεγόμενης «προίκας της γιαγιάς»! Έτσι, το brand It’s Αll Greek Οn Μe δίνει έναν καινούριο κύκλο ζωής σε χαρακτηριστικά στοιχεία του λαογραφικού μας πλούτου, που διαφορετικά θα έμεναν κρυμμένα σε μπαούλα και θα εξαφανίζονταν με το πέρασμα των χρόνων.

Τις δημιουργίες του brand μπορείς να τις βρεις στο itsallgreekonme.gr αλλά και στο Instagram πατώντας εδώ.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News