Τα sneakers με το καλοκαιρινό σου φόρεμα είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν

By

Aν έχεις την εντύπωση ότι τα σανδάλια σου ή τα πέδιλα είναι ο μόνος τρόπος να συνδυάσεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα, οι στυλίστες φέτος έχουν άλλη άποψη.

[email protected]

Μπορεί τα ανοιχτά παπούτσια γενικότερα να δείχνουν κομψά, όμως χρειάζεται προσοχή στο που θα πάει κανείς, αφού ας πούμε σε μια ολοήμερη εκδρομή ή σε μια μεγάλη βόλτα σε ένα νησί μπορεί να γίνουν κουραστικά ή και να τραυματίσουν τα πόδια . Επίσης, απαιτούν οπωσδήποτε άψογο πεντικιούρ το οποίο πρέπει να ανανεώνεις μέρα παρά μέρα, αφού είναι καλοκαίρι και τα βερνίκα φθείρονται εύκολα.

[email protected]

Αν λοιπόν επιθυμείς περισσότερη άνεση και κάλυψη στο βάδισμά σου η πλέον βολική , μοντέρνα και αναπάντεχη όντως πρόταση δεν είναι άλλη από τα sneakers σου. Η celebrity η οποία αποθέωσε τη συγκεκριμένη τάση την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η Emily Ratajkowski η οποία συνδύασε ένα εφαρμοστό ριγέ φόρεμα με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια.

[email protected]

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι απλά να πάρεις αυτή τη στυλιστική πρόταση και να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου: Φόρεσε τα αθλητικά σου με ένα φλοράλ φόρεμα και πίστεψέ μας, θα δείξουν πραγματικά όμορφα, ξεχωριστά και αυτό θα οφείλεται στην πλήρη αντίθεσή τους. Ένα ακόμη τρικ που μπορείς να κάνεις για να αισθανθείς ότι τα παπούτσια με το φόρεμά σου συνδυάζονται σωστά, είναι να έχουν ένα κοινό χρώμα. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι στο τέλος, τα πόδια σου θα σε ευχαριστούν.

Πηγή: www.marieclaire.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News