Τα υπέροχα αρωματικά κεριά Anapseme θα βρίσκονται την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Albion!

By

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου σε περιμένουμε στο Νο1 All Day Summer Style Event του καλοκαιριού.

Έλα να γνωρίσεις τους 14 Έλληνες σχεδιαστές που θα είναι παρόντες και τις δημιουργίες τους και να ψωνίσεις για καλό σκοπό.

Φέτος στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou, ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την  ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση.

Ανάμεσα στα 14 brands θα είναι κοντά μας και η Mαίρη Ελμάζη με τα ANAPSE.ME!

Η Μαίρη Ελμάζη με ρίζες από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου ξεκίνησε από νωρίς αυτό το ταξίδι στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων, αρχικά δημιουργώντας αρωματικούς συνδυασμούς και χειροποίητα κεριά για εκλεκτούς φίλους και οικογένεια, στην συστηματική επαφή με τον χώρο των αρωματικών βάσεων και τόνων διεύρυνε το ταλέντο της και την εκλεπτυσμένη πρωτότυπη αρωματική παλέτα που αποτέλεσε την βάση για την δημιουργία των πρώτων αρωματικών κεριών κάτω από την επωνυμία Αnapseme. 

Το 2018 δημιουργήθηκε το κατάστημα Αnapseme στο Κολωνάκι (Νεοφύτου Βάμβα 7) , με χειροποίητα premium αρωματικά κεριά και αρωματικά προϊόντα για το σπίτι βασισμένα πάνω σε πρωτότυπους αρωματικούς συνδυασμούς και φυσικά υλικάστο επόμενο βήμα την ίδια χρονιά γεννήθηκε η σειρά περιποίησης σώματος και μαλλιών Bao-Bao (Body oil & Hair serum ) με φυσικά ελαία και αρώματα που κέρδισαν και τους ποιο απαιτητικούς. Το διαδικτυακό κατάστημα www.anapseme.com δημιουργείτε την ίδια χρονιά δίνοντας την δυνατότητα σε όλους, όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο να ενημερώνονται αλλά και να αγοράζουν προϊόντα Anapseme. 

Εκτός από το site τα Anapseme μπορείς να τα βρεις και στο Instagram πατώντας εδώ

Όσο για το motto της Μαίρης Ελμάζη για τον “Στόχο” αυτό είναι…

“Hope, Strength, Love”

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News