Το μπάνιο σου αξίζει να δείχνει τόσο όμορφο!

By

Τα μπάνια αν το καλοσκεφτείς είναι ένα από τα πιο λειτουργικά δωμάτια του σπιτιού. Το χρησιμοποιείς συνέχεια και είναι ο χώρος που χαλαρώνεις εκεί μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Παρόλα αυτά λίγοι είναι εκείνοι που ασχολούνται με τη διακόσμησή του. Δες υπέροχα μπάνια και πάρε ιδέες για να ανανεώσεις και εσύ το δικό σου.

Δοκίμασε να ανανεώσεις τα πλακάκια του μπάνιου σου έτσι ώστε να γίνει αμέσως πιο εντυπωσιακό. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς αλλάζοντάς τα. Μπορείς απλά να τα βάψεις.

kl_mpanio01

Ένας ιδιαίτερος νιπτήρας είναι επίσης η τέλεια ιδέα για να ανανεώσεις το μπάνιο σου. Επίσης ένας μεγάλος καθρέφτης θα χαρίσει περισσότερο φως στο μπάνιο σου και θα το κάνει να δείχνει πιο μεγάλο από ότι είναι.

kl_mpanio02

Επιλέξτε όμορφα φωτιστικά τα οποία θα βάλεις δεξιά και αριστερά του καθρέφτη σου. Έτσι θα μπορείς να βλέπεις καλύτερα τον εαυτό σου σε αυτόν.

kl_mpanio03

Ένας πολυέλαιος (υπάρχουν και πολλές οικονομικές επιλογές) θα βοηθήσει το μπάνιο σου να δείχνει πιο πολυτελές.

kl_mpanio04

Βάλε όμορφα λευκά πλακάκια στους τοίχους του μπάνιου σου και δες το να μεταμορφώνεται στο λεπτό.

kl_mpanio05

Μια επίσης πολύ όμορφη ιδέα είναι να βάλετε σε έναν από τους τοίχους του μπάνιου μια ταπετσαρία ειδική για μπάνιο που δεν χαλάει από τους υδρατμούς και την υγρασία που υπάρχει σε αυτό το χώρο.

kl_mpanio06

Δεν χρειάζεται να έχεις αυτή την εκπληκτική θέα στο μπάνιο σου. Μπορείς να βάλεις σε ένα σημείο του μια 3d ταπετσαρία με το τοπίο που επιθυμείς. Πραγματικά δεν θα μπορείς να καταλάβεις αν αυτό που βλέπεις είναι ψεύτικο ή αληθινό.

kl_mpanio07

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News