Το πιο “δυνατό” All day Summer Style Party θα γίνει στις 20 Ιουνίου στο Albion!

By

Save the date!!

H Κατερίνα με τις φίλες της, διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά, μια ολοήμερη γιορτή, με μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων Σχεδιαστών. Φέτος στηριζουμε την εκστρατεία “Η Μόδα βάζει Στόχο τον Καρκίνου του Μαστού”. 

Πότε; Την Πέμπτη 20 Ιουνίου από τις 11.00 το πρωί…

Που; Στον φιλόξενο χώρο του Albion (Ομήρου 6, Ψυχικό)

Δεκαπέντε Έλληνες Σχεδιαστές  με πρωτοπόρες ιδέες, ξεχωριστές δημιουργίες και “καλοκαιρινές τιμές” θα είναι μαζί μας με τα πιο “δυνατά” τους κομμάτια για να μας παρασύρουν σε καλοκαιρινές αγορές για καλό σκοπό. 

Στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou , ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση. 

Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας με στιλ και καλοκαιρινή διάθεση. “Αγαπώ τον εαυτό μου, δε ξεχνώ το ραντεβού με την υγεία μου”! Αυτό πρέπει να είναι το δικό σου motto πάντα γιατί η υγεία είναι, όπως και να το κάνουμε, το υπέρτατο αγαθό. 

Join us!!

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα