Το πιο “δυνατό” All day Summer Style Party θα γίνει στις 20 Ιουνίου στο Albion!

By

Save the date!!

H Κατερίνα με τις φίλες της, διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά, μια ολοήμερη γιορτή, με μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων Σχεδιαστών. Φέτος στηριζουμε την εκστρατεία “Η Μόδα βάζει Στόχο τον Καρκίνου του Μαστού”. 

Πότε; Την Πέμπτη 20 Ιουνίου από τις 11.00 το πρωί…

Που; Στον φιλόξενο χώρο του Albion (Ομήρου 6, Ψυχικό)

Δεκαπέντε Έλληνες Σχεδιαστές  με πρωτοπόρες ιδέες, ξεχωριστές δημιουργίες και “καλοκαιρινές τιμές” θα είναι μαζί μας με τα πιο “δυνατά” τους κομμάτια για να μας παρασύρουν σε καλοκαιρινές αγορές για καλό σκοπό. 

Στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou , ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση. 

Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας με στιλ και καλοκαιρινή διάθεση. “Αγαπώ τον εαυτό μου, δε ξεχνώ το ραντεβού με την υγεία μου”! Αυτό πρέπει να είναι το δικό σου motto πάντα γιατί η υγεία είναι, όπως και να το κάνουμε, το υπέρτατο αγαθό. 

Join us!!

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
LIVE WELL Σεξ & Σχέσεις

Αποκαλυπτική έρευνα: Τα 6 πράγματα που δεν αντέχουν οι γυναίκες στο σεξ

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι τα 6 πράγματα που δεν αντέχουν οι γυναίκες στο σεξ! Η έρευνα πραγματοποιήθηκε...
Διαβάστε Περισσότερα