Το Sandalaki ανάμεσα στα 15 brands που θα βρεις στο Νο1 All Day Summer Style Party της σεζόν!

By

Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από το All Day Summer Style Party που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του πιο hot καλοκαιριού.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 σε προσκαλούμε στο Albion (Ομήρου 6, Ψυχικό) όπου 15 Έλληνες σχεδιαστές με τις δημιουργίες τους και εμείς θα είμαστε εκεί για καλό σκοπό.

Στα πλαίσια της εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους», και το motto #Keepuplovingyou, ο “Στόχος-Πρόληψη” θα είναι κοντά μας για την  ενημέρωση για πρόληψη του καρκίνου του μαστού, σε αυτήν την ημέρα που είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση.

Ανάμεσα στα 15 brands θα είναι και το Sandalaki το οποίο γεννήθηκε το 2015.

Πρόκειται για ένα brand με βάση το αυθεντικό δερμάτινο ελληνικό σανδάλι, το οποίο ωστόσο εστιάζει σε μια πιο κομψή και μοντέρνα εκδοχή του.

Με  έμπνευση από τον μινιμαλισμό και την απλότητα του ελληνικού στυλ δημιουργούνται κλασσικά σχέδια και συγχρόνως υπάρχει διαρκής πειραματισμός με νέα υλικά και υφές, υφάσματα, διακοσμητικά στοιχεία.

Κάθε ζευγάρι SANDALAKI είναι χειροποίητο και 100% ελληνικό. Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Ελλάδα με παραδοσιακές τεχνικές από ντόπιους τεχνίτες και με ελληνικά δέρματα. Το σανδάλι είναι συνδυασμένο με την Ελλάδα και αυτό επιδιώκεται να υπάρχει σε όλα τα στάδια ,από τον σχεδιασμό μέχρι την συσκευασία. Κάθε SANDALAKI  παίρνει την ονομασία του από μια ελληνική λέξη.

Μπορείτε να τα βρείτε στο sandalaki.com και σε συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Φυσικά όλα τα τελευταία νέα θα τα μαθαίνετε ακολουθώντας το Sandalaki στο instagram εδώ.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News