Βρήκαμε τα τσαντάκια που θα κρατήσεις από την παραλία μέχρι και την πόλη

By

Κάθε It girl που σέβεται τον εαυτό της θα θελήσει να αποκτήσει τουλάχιστον ένα!

Μέχρι πριν λίγα χρόνια τα τσαντάκια -aka pouches– τα είχαμε μόνο για τις εμφανίσεις μας στην παραλία. Σήμερα πλέον, δε μπορούμε να σκεφτούμε τις μέρες μας στο νησί ή στην πόλη χωρίς αυτά!
Τα αγαπάμε για τους εύκολους συνδυασμούς που μας επιτρέπουν να κάνουμε, για το χρώμα και την καλοκαιρινή νότα που προσθέτουν ακόμη και στο πιο αυστηρό Outfit. Και φυσικά γιατί χωράνε όλα τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε χωρίς να αναγκαζόμαστε να ερχόμαστε αντιμέτωπες με το χάος των tote bags.

Hermione @ Greek Brand New Trade Fair www.greekbrandnew.com

A post shared by HERMIONE (@hermionebags) on

Μπορούμε να τα κρατήσουμε όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι και το βράδυ και το χειμώνα να τα μετατρέψουμε σε νεσεσέρ – γιατί όχι; – γεμάτα όχι μόνο με τα καλλυντικά μας αλλά και τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις.

Τσαντάκια που κρατάνε ζωντανή την αίσθηση της καλοκαιρινής ραστώνης και της ζωής δίπλα στη θάλασσα με τυπωμένες εικόνες που θέλεις να κρατήσεις τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά στα χέρια σου και να μην τις αποχωριστείς στιγμή.

Flamingos, καλοκαιρινά τοπία, κοκοφοίνικες, βουτιές στο απέραντο γαλάζιο, είναι μερικές από τις εμπνεύσεις που είχε η designer Κατερίνα Ρούσσου για το ελληνικό beach lifestyle brand Hermione.

Τα συγκεκριμένα pouches είναι κάτι περισσότερο από τα χρηστικά μεν αλλά πολύ χαριτωμένα που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα.

Έχουν άποψη, αισθητική και μπορείς να τα κρατήσεις άνετα τόσο στην παραλία φορώντας το μαγιό σου, όσο και στη βραδινή σου έξοδο στην πόλη.

Από τις υπέροχες εικόνες ενός ατέρμονου καλοκαιριού, από τα μινιμαλιστικά banana leafs και τα flamingo fears, τα patterns είναι τόσο ξεχωριστά και μοναδικά που πραγματικά θα δυσκολευτείς να επιλέξεις μόνο ένα.

 

Flamingo 

Frago Nero 

 Banana Black

 Opuntia

Prickly Pears

Δες όλη τη συλλογή ΕΔΩ 

Follow Hermione
Fb: https://www.facebook.com/HermioneGreece/
Instagram: https://www.instagram.com/hermionebags/

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News