Ένα project μεταξύ φίλων, για τους μικρούς μας φίλους!

By

Πραγματικά ενθουσιάστηκα! Είναι ένα project μεταξύ φίλων όπου έφτιαξαν όμορφα αξεσουάρ για τα σκυλάκια τους Τζέλλα και Εστρέλλα. Στην αρχή το έκαναν από χόμπι, από τη μεγάλη τους αγάπη για τα ζωάκια τους. Τελικά είχε πάθος και μεράκι και έτσι γεννήθηκε μια ολόκληρη συλλογή από χειροποίητα σχοινένια λουράκια, παιχνίδια γεμιστά σε σχήμα κόκκαλο (το καλύτερο δωράκι για τον τετράποδο φίλο σου) και τα περιβόητα YODA τα οποία δεν γνώριζα, κοινώς πιάστηκα αδιάβαστη.

YODA για πολύ στυλ!
YODA=YOGA+DOG! Δηλαδή μαξιλάρες /σπιτάκια που τυλίγονται και μεταφέρονται πανεύκολα χωρίς να πιάνουν το μισό αυτοκίνητο, κάνοντας πανεύκολες και πολύ πολύ στιλάτες θα έλεγα τις μετακινήσεις των αγαπημένων μας κατοικίδιων.
Δες φωτο για να πάρεις μια γεύση….

Η πρώτη συλλογή που ξετρελαίνει
Λέγεται gelateria, τα χρώματα είναι παστέλ, υποστηρίζοντας φυσικά τον τίτλο της συλλογής, ενώ συμπληρώνεται από μια κλασσική γκάμα γήινων αποχρώσεων και ολιστικών υλικών, όπως το σχοινί και το ξύλο.
Βεραμάν, λεβάντα, lime υφάσματα ακούν σε ονόματα όπως pistachio, cotton candy, banofee kai bella nutella (έμενα φυσικά μου ανοίγουν την όρεξη και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη)….

Και το καλύτερο είναι ότι το 30% των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατίθενται στο Σ.Π.Α.Ζ. (Σύλλογος προστασίας αδέσποτων σκύλων) και στο Νine lives (Οι Εφτάψυχες – ένα δίκτυο εθελοντών, με σκοπό τη μείωση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων γατών μέσα από προγράμματα στείρωσης-σύλληψης-επανατοποθέτησης).
Εξαιρετική ιδέα με πολλά πολλά μπράβο από μένα!

Όλα αυτά που σου περιγράφω, δηλαδή την ολοκληρωμένη συλλογή, με πληροφόρησαν ότι μπορείς να την βρεις στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ιθάκη άντε και Νέα Υόρκη!

OHHH MY GOD λοιπόν!!!! Τι να διαλέξω πρώτα……….

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News