Δεν φαντάζεσαι πόσο θέλουν οι γυναίκες να διαρκεί το σεξ

By

Είναι γεγονός πως οι άντρες σκέφτονται το σεξ περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα σε σύγκριση με τις γυναίκες. Μάλιστα μια νέα έρευνα αποκαλύπτει πως οι άντρες το σκέτονται περίπου 2 φορές μέσα σε μια ώρα ενώ οι γυναίκες 1 φορά την ώρα.

Τι συμβαίνει όμως με τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης; Διεθνής έρευνα, στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 3.836 άνθρωποι απ΄όλο τον κόσμο αποκάλυψε ποια είναι η ιδανική διάρκεια τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Στην ερώτηση «Πόσο θα ήθελες να διαρκεί το σεξ χωρίς τα προκαταρκτικά;» οι γυναίκες ανά τον κόσμο απάντησαν 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, ενώ οι άντρες απάντησαν στα 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Μπορεί η ιδανική ώρα για σεξ να είναι τα 25 λεπτά αλλά η πραγματική ώρα της σεξουαλικής επαφής απέχει από αυτήν που τα δύο φύλα δήλωσαν ως ιδανική.
Δες παρακάτω τους χρόνους στις πέντε χώρες με τις καλύτερες επιδόσεις στο σεξ.
ΗΠΑ & Καναδάς: 17 λεπτά κατά μέσο όρο
Μεγάλη Βρετανία: 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα
Αυστραλία: 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα
Ινδία: 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
LIVE WELL

Ένα μικρό διαμέρισμα μόλις 65 τμ που θα σου δώσει υπέροχες ιδέες διακόσμησης!

Βρίσκεται στο Σιάτλ και είναι πραγματικά υπέροχο. Οι ένοικοι αυτού του μικροσκοπικού θα έλεγα διαμερίσματος έχουν εκμεταλλευτεί κάθε σπιθαμή...
Διαβάστε Περισσότερα