Ελληνικέ λαέ, ιδρύω κόμμα

By

Είμαι πολύ μπροστά! Το νέο μου κόμμα θα λέγεται ΟΧΙΝΑΙ. Από το αχινέ που συντομογραφικά γίνεται Αχναι!

image4

Θα σας τάξω λαγούς με πετραχήλια! Θα σκίσω μνημόνια, θα έχει κάθε μέρα Βέρτη, θα φτιάξω την εστίαση, το Μέγαρο λόγου και τέχνης, θα δώσω λεφτά στο λαό, θα διώξω την τρόικα, θα τους πάρω τα λεφτά και θα τα πετάω από παράθυρα, θα λογοδοτήσουν όλοι όσοι έκλεψαν και στο τέλος τη Χιονάτη θα την πάρει ο Πινόκιο.

Ελληνίδες και Έλληνες, είμαι εδώ! Θα αφήσω μουστάκι σαν του Μεϊμαράκη! Θα μιλάω λες και μασάω μορταδέλα! Δεν χρειάζεται να ξέρω οικονομικά! Ο Βαρουφάκης που ήξερε ΟΧΙ είπε. Θα μιλάω με ιταλική προφορά σαν τον Τσακαλώτο! Θα περιγράφω Καμπιονάτο! Όλη η Ελλάδα θα μετονομαστεί σε βασίλειο της Μυκόνου!

image3

Τόσους ανίδεους βγάλατε! Τι σας χαλάω ένας ακόμα;

Ψηφίστε με να σωθώ! Να βγάλω λεφτά! Να γίνει η Ελλάδα Λας Βεγκας της Μεσογείου! Σας δίνω τη δυνατότητα να έχουν τα παιδιά σας παιδεία, μιας και θα φύγετε στο εξωτερικό και εκεί έχει σωστά σχολεία. Θα έχετε υγεία. Σε άλλη χώρα… αν πάτε. Θα δώσω συντάξεις… αναπηρικές. Γιατί είστε ανάπηροι στον εγκέφαλο. Τη δικαιούστε βρε!

Θα καταπολεμήσω την πελατειακή σχέση και τη διαφθορά, βάζοντας την οικογένεια μου σε θέσεις-κλειδί να το ελέγχουν αυτό! Θα κάνω Έλληνα τον ΜΕΣΙ και η εθνική μας θα ξαναπάρει Γιούρο και Ελληνίδα την Ριάνα να πάρουμε και Γιουροβίζιον!

#ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ψήφισε αλλαγή!

Τι γίνεται αυτές τις μέρες όμως ε; Ένας χαμός. Τα όχι γίναν ναι και πλέον βλέπουμε μετά λύπης μας ότι κανείς είτε δεξιός, είτε αριστερός, είτε σοσιαλιστής, δεν μπορεί να γλυτώσει από την παγίδα των μνημονίων. Εγκλωβιστήκαμε κύριοι! Δανεικά! Χωρίς αυτά, καταστροφή.

11059712_10153414540594641_737768658653196114_n

Θέλατε μαγκιές; Πάνε. Δεν μπορείς να κουνηθείς. Ούτε να κλάσεις με το παρντόν χωρίς να ρωτήσεις. Τι θα κάνουμε; Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε. Και; Θα βγει αποτέλεσμα; Θα ξεχρεώσεις; Θα επέλθει ευημερία; Χλωμό το βλέπω.

Δεν ξαναλέω για ανασύσταση και σκληρή δουλειά. Κουράστηκα και εγώ να τα λέω και ΕΣΥ να τα ακούς. Είδαμε πολιτικό λόγο για γέλια. Καμία παραδοχή ήττας. Μαύρη σελίδα για την αριστερά που θα μας έσωζε και κανείς δεν το λέει!

Είδαμε όλοι τη σκληρή πραγματικότητα. Εγκλωβισμός σε μια οικονομική ασφυξία και πλέον θα ζεις για καιρό με 3 και εξήντα από την τράπεζα!
Αν έχεις! Επιταγές στον αέρα και αβέβαιο μέλλον. Είμαι απαισιόδοξος. Βασικά είμαι ξενερωμένος. Είδαμε όλοι περίτρανα ότι δεν υπάρχει εύκολη λύση και μαγκιά. Αν είχαμε μια ελπίδα ήταν να πάμε περήφανα και μάγκικα να πούμε ως εδώ. Όμως μούγκα οι δικοί σου. Σκασμός πολυτελείας και φόροι διαρκείας. Έτσι είναι φίλε. Ο εχθρός του καλού ο καλύτερος και του κακού ο χειρότερος.

Συνήθως κλείνω με ένα συμπέρασμα. Θα πω τούτο γιατί δεν έχω και πολύ όρεξη μετά τα γεγονότα.

Μαγκιές κάνει όποιος μπορεί να περπατήσει στο μονοπάτι που θα χαράξει. Εμείς ως λαός ούτε ψάρι δεν τρομάζουμε.

Ίδωμεν.

#Jamaican Mai tai

Cocktail recipe 

50 ml rum

30 ml falernum

20 ml lime

10 ml candy syrup

3 dashes jerry Thomas bitters

with-lemon-hart-jamaican-and-el-dorado-121

Σε ένα μπόστον σέικερ βάζουμε τα υλικά εκτός από τα bitters και χτυπάμε με πάγο. Σουρώνουμε σε old fashioned ποτήρι και συμπληρώνουμε φρέσκο πάγο. Ρίχνουμε τα bitters και γαρνίρουμε με κορφή μέντας και αποξηραμένο πορτοκαλί!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News