Γυμναστήριο, Burger και Cocktail !?!

By

Δε νομίζω ότι αποτελώ εξαίρεση αλλά μάλλον είμαι ο κανόνας…και ο κανόνας λέει ότι μόλις πατήσει η άνοιξη πατάω κι εγώ στο γυμναστήριο.


gym

Κάπως έτσι εγκαινιάζεται κάθε χρονιά η έναρξη των επισκέψεων μου στο HUMAN…. με περίσσιο ζήλο και την ελπίδα ότι θα κάψω όλες τις χειμερινές καταχρήσεις…

Μάλλον θα έπρεπε να κατασκηνώσω σήμερα εκεί, καίγοντας βασικά τα χθεσινοβραδινά burger που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις (μιλάω πολυυυυύ σοβαρά) αν κάνεις το πέρασμα σου από την Θεσσαλονίκη.

belair

Στο brothers in law στην Παύλου Μελά θα απολαύσεις Π Ε Ν Τ Α Ν Ο Σ Τ Ι Μ Α burger Wraps κρέατα, την μαγική σαλάτα με τις φράουλες….και άλλα πολλά!!

Αν φτάσεις μέχρι εδώ (κάνε έναν κόπο) να κατηφορίσεις στην Βογατσικού. Όποιος έχει έρθει Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει περάσει από το belair. Ακριβώς με την συμπλήρωση 30 ετών από την γέννησή του,  ανανεωμένο πια το Βογατσικού 3, αν και μικρο, θα χωρέσεις σίγουρα γιατί όοολοι οι καλοί χωράνε! Σίγουρα θα μείνεις παραπάνω από ικανοποιημένος με περισσότερες από 70 συνταγές σε coctails, με μουσική funk jazz  και soul….

burger

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πω! Στα βρήκα όλα, όχι μόνο που θα τα χάσεις, αλλά που θα τα πάρεις κιόλας… Εμ τί, μισές δουλείες θα κάνουμε 😉

1 Comment
  1. Christos Triantafillou 9 έτη ago

Comments are closed.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News