Η Γρίπη είναι μια σκευωρία των γυναικών

By

Το λειτούργημα που κάνω ως επάγγελμα, απαιτεί μια τέλεια εικόνα. Εκτός της συγκλονιστικής δουλειάς και υλικών που έβαλαν οι δικοί μου για να με κάνουν, με το να αποκαλούν μάλιστα το μόριο του πατέρα μου πινέλο που ζωγραφίζει, ήρθα και εγώ με τις στυλιστικές μου προσθήκες να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Ένα λούτρινο πατουσωτό αρκούδι.

securedownload (1)

Γίνεται το αρκούδι το μοσχοβολιστό, να έχει μύξα; Λέμε για συνάχι. Για καταρροή. Γίνεται ο Απόλλωνας των bartenders να έχει τα μούτρα αυτά τα λίγο πριν πεις καλησπέρα στον άγιο Πέτρο; Δεν γίνεται! Πώς μας κολλάς κυρία μου γρίπη ; Πώς λαβώνεις άνανδρα το τοτέμ; Γιατί οι γυναίκες είναι ανθεκτικές στις ιώσεις; Γιατί ο άντρας με το πρώτο γκουχ, μαζεύει μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας κόσμο σπίτι και τους αποχαιρετά;

securedownload (3)

#σκευωρία 
Είναι απλό. Γιατί οι γυναίκες θέλουν να μας πεθάνουν νωρίτερα. Ναι, ναι ! Εκεί κατέληξα μετά από ώριμη σκέψη 2 λεπτών. Είστε προγραμματισμένες για μανούλες. Να οι σούπες, να τα “κάθισε στο κρεβάτι”, να τα “μην περπατάς ξυπόλητο”, να τα “γύρνα να σου βάλω θερμόμετρο”. Στοργικές. Αγέρωχες. Βράχοι. Εκεί.
Αμ δε… Είναι πλεκτάνη όλο αυτό. Είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι εντολή των ρόθτσιλντ, να μας ξεγελάτε να πάρουμε φάρμακα. Να μας ξεκάνετε.

 

securedownload

 

#αστυνόμος Μπέκας
Το έχω ψάξει σου λέω. Εμβάθυνα. Η γρίπη είναι η ευκαιρία σας να μας τιμωρήσετε για κάτι που κάναμε χωρίς ή με το να το ξέρουμε, στις 5/3/2001 στις 19:43 και δέκα δευτερόλεπτα. Χτυπάτε κόκκινο εκδίκησης. Πρώτα πρώτα μας έχετε στο έλεος σας. Μετά είναι το βασικό θέμα του ποιος έχει το πάνω χέρι. Εκεί είμαστε ανήμποροι. Στην αρρώστια. Είστε οι δυνατές απέναντι στην αρρώστια και στο τι κάλτσα να φορέσουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι οι μεταλλαγμένοι ιοί που κυκλοφορούν έχουν δημιουργηθεί από γυναίκες. Σε κρυφά εργαστήρια μέσα σε σπηλιές Βιετκόνγκ! Να μας πεθάνετε!

 

securedownload (2)

 

#μας ψεκάζουν 
Δεν εξηγείτε αλλιώς. Γυναίκες πιλότοι πετούν πάνω από τα κεφάλια μας και ανοίγουν καταπακτές που κρύβουν χημικά! Αφάνιση του ανδρικού πληθυσμού. Ποιος είναι ο λόγος; Ετοιμάζουν τα νέα βελτιωμένα μοντέλα ανδροειδών! Τους υπέροχους τέλειους νέους άνδρες. Που επιτέλους θα μπορούν να είναι Άνδρες και όχι μετροσέξουαλ νυμφίδια με μούσια! Που θα ξέρουν να μιλήσουν σε μία γυναίκα, να τη φλερτάρουν, να της φερθούν. Θα είναι ανθεκτικοί στη γκρίνια, στα πολύωρα ψώνια και θα θέλουν αγκαλιά. Αμέ, αγκαλιά! Που θα μπουν επιτέλους σε ένα μπαρ και όταν δουν ωραία γυναίκα, δεν θα πουν στον κολλητό  “Πωωωω, ρε τι κω**** είναι αυτή;”, αλλά θα πάνε με ευλάβεια να πουν καλησπέρα. Να συστηθούν. Να μιλήσουν ευγενικά. Μπορεί να μιλάνε τα φάρμακα μέσα μου, αλλά στην παραζάλη της γρίπης, έχω ένα όνειρο . Να δω το νέο μοντέλο ανδρών πριν μας ξεκάνουν όλους! Φεύγω. Τέλος η γκρίνια του γέρου. Πάω στο μπαρ μου να μου φτιάξω ένα ζεστό κοκτέιλ να στανιάρω! Να ανασάνω αδερφέ! Με όσα βλέπω πνίγομαι…

 

recipe-image-legacy-id--444737_11

 

Cocktail recipe : Mulled wine 
50 ml απόσταγμα οίνου Παλαιωθέν Παρπαρούση
20 ml Lillet
10 ml λικέρ δυόσμος ΧΑΧΑΛΗ
2 dashes fee brothers plum bitters
Σε μια χάλκινη κούπα προσθέτουμε τα υλικά και την ζεσταίνουμε στο ακροφύσιο της μηχανής του καφέ.
Γαρνίρω με φλούδες από πορτοκάλι και λεμόνι!
Cheers που λένε παντού !

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News