Στην αρχή δεν το πίστεψα… Το in-edit στην Θεσσαλονίκη!!!

By

Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη! international music documentary film festival
ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη ήταν για μένα και (θέλω να την μοιραστώ μαζί σου). Όταν άκουσα από φίλους ότι θα γίνει στην πόλη μας
για να είμαι ειλικρινής στην αρχή δεν το πίστεψα… περνώντας όμως τυχαία από το Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους και βλέποντας τις αφίσες αισθάνθηκα πολύ χαρούμενη που τελικά Ω! ΝΑΙ! ήταν αλήθεια.

Για όποιον δεν γνωρίζει για το τι περιγράφω το in-edit είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής- ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, ένας θεσμός που απευθύνεται στο παγκόσμιο κοινό, παρουσιάζει ιστορίες για σπουδαίους μουσικούς και μουσικές.
Ξεκίνησε από την Βαρκελώνη πριν 11 χρόνια και υλοποιείται σε Βερολίνο, Σάο Πάολο, Σαντιάγκο, Μπογκοτά.

Η επίσημη έναρξη στην πόλη μας έγινε στις 23/4 με live concert και μια ταινία 1ης προβολής βραβευμένη με όσκαρ (20 feet from stardom)

Συνολικά 14 ντοκιμαντέρ, μουσικοί και συγκροτήματα έπαιξαν μέσα και έξω απο το Ολύμπιον παράλληλες εκδηλώσεις και workshops, όπως και πάρτι σε όλη την πόλη (μόνο αν ήμουν χταπόδι θα τα προλάβαινα πίστεψε με) είχα όμως όλη την καλή διάθεση να παρακολουθήσω ό, τι μπορούσα -προλάβαινα- όχι δε είμαι πτώμα από την δουλεία είναι η ιδέα μου.

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ήταν σε μεγάλη φόρμα όπως κατάλαβες….
in-edit-greece

ΝΑΙ για……..

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα