Ναι λοιπόν… Πήγαμε για Paintball!

By

Σχεδόν ορκιστήκαμε για να τα καταφέρουμε να πάμε,νομίζω ότι όσοι μας γνωρίζουν θα στοιχημάτιζαν ότι αποκλείεται να μπούμε στο πεδίο…και προς μεγάλη τους έκπληξη έχασαν.

Κυριακή λοιπόν και όλη η παρέα σχετικοί κ άσχετοι(εμείς είμαστε οι δεύτεροι)βρεθήκαμε στη Ν.Ραιδεστό στο πεδίο paintball 2 φίλων μας,με 2 γήπεδα rec και ενα speed(όπως μου τα είπαν σου τα μεταφέρω)σε ένα χώρο 12 στρ είχαμε όλο τον χρόνο κ τον χώρο να ξεφτιλιστουμε κανονικά!!

αν σκεφτείς ότι ενώ η ομάδα των dogs damour έκανε προπόνηση εμείς κάναμε…..φωτογράφιση..έτσι για ζέσταμα.
Πληροφορία την όποια και θέλω να μοιραστώ μαζί σου, η ομάδα των dogs damour στην οποία είναι παίκτες οι φίλοι μας και ιδιοκτήτες του πεδίου είναι η σπουδαιότερη ελληνική ομάδα με διακρίσεις στην Ευρώπη σε επαγγελματική κατηγορία.

Aν αναλογιστείς ότι στο εξωτερικό είναι άθλημα με μεγάλους χορηγούς και με αρκετές επαγγελματικές ομάδες με αξιόλογα budget καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι αυτό που έχουν καταφέρει την στιγμή που στην Ελλάδα υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη αυτού του αθλήματος.

Τα παιδιά με ενημέρωσαν ότι φέτος διεξάγεται σε συνεργασία του escape Θεσσαλονίκης και του snipper club στην Αθήνα πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και οι ομάδες έχουν βαθμολογία σε πανευρωπαϊκή βάση.
Η δική μας εμπειρία λοιπόν, εκτός του ότι διασκεδάσαμε οοολο το πεδίο κάτι σαν α τ ρ α ξ ι ο ν (για του λόγου το αληθές..ακολουθεί φωτογραφικό υλικό), είναι:

– Φυσικά κ θέλει μια υποτυπώδη φυσική κατάσταση την οποία κ μετά βίας είχαμε.
– Oι φίλοι μας έδειξαν οίκτο και φυσικά το ΠΟΣΟ φίλοι είναι καθώς προσπαθούσαν μα ΜΗΝ μας πετύχουν.δόξα το Θεό!
– Οι μπίλιες λοιπόν ανάλογα με το που θα σε βρουν (στις κοπέλες απευθύνομαι)κάνουν κάτι άχαρες μελανιες-όχι πάντα- υπερβάλω λίγο-απαγορευτικές για τις καλοκαιρινές μας ενδυμασίες.
– τα αγοράκια…δεν καταλαβαίνουν τίποτα

ένα είναι βέβαιο: εκτονώνεσαι..σκέφτεσαι για στόχο ότι θέλεις κ ξεκινάς!

ένα είναι σίγουρο πρέπει να το δοκιμάσεις!

εδώ το δοκιμάσαμε εμείς….!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News