Πανσέληνος Ιανουαρίου 2021: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο;

By

Πώς θα σε επηρεάσει η πρώτη πανσέληνος του 2021;

Η πρώτη Πανσέληνος του 2021 πραγματοποιείται στις 28 Ιανουαρίου στις 9:18μ.μ. στο ζώδιο του Λέοντα στις 9 μοίρες και 5 λεπτά.

Επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του σταθερού σταυρού Λέοντες-Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς τέλη πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν κοντά στις συγκεκριμένες μοίρες προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα. Η επιρροή αυτού του φεγγαριού θα εκφραστεί θετικά στους Κριούς, Τοξότες, Διδύμους και στους Ζυγούς.

Την χροιά του φεγγαριού θα την ονομάζαμε σκληρή λόγω της δυσαρμονικής συμμετοχής του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και την ταυτόχρονη του δυσαρμονική όψη που πραγματοποιεί με τον Δία όπου θα έχουμε φιλονικίες, ρήξεις και λήξεις σχέσεων, συνεργασιών και φιλιών. Να προσέχουν ιδιαίτερα οι επηρεαζόμενοι επίσης τις μετακινήσεις τους και τον χειρισμό μηχανημάτων.

Μη ξεχνάμε ότι το στίγμα θα αφήσουν και οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν εκείνη την ημέρα ακόμη και εκείνες που δεν συμμετέχουν άμεσα σε όψη με την Πανσέληνο, όπου είναι η όψη του Κρόνου με τον Ουρανό όπου ο σκληρός και παγερός Κρόνος που απογοητεύει και κόβει τα μεγαλεπήβολα σχέδια συγκρούεται με τον επαναστατικό και απρόβλεπτο Ουρανό που ως αποτέλεσμα θα έχουμε για άλλη μια φορά άνευ λόγου επαναστατικότητα, εξεγέρσεις και ματαίωση πολλών στόχων και προσδοκιών.

Άλλη μία όψη που θα πρέπει να δείξουμε την αρμόζουσα προσοχή είναι η όψη συνόδου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η συγκεκριμένη όψη φέρνει την ανάγκη για κυριαρχία και έλεγχο σε συναισθηματικό επίπεδο πολλές φορές με αθέμιτους τρόπους, θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα το αίσθημα χειραγώγησης που θα υπάρχει όταν η όψη ενεργοποιεί παρόμοια όψη στο γενέθλιο μας χάρτη.

Κάποια ζώδια που θα αναλυθούν παρακάτω θα λάβουν όμως την θετική όψη της Πανσελήνου με τον Δία που θα είναι και η ηλιαχτίδα φωτός σε ένα σκληροπυρηνικό διάστημα που διανύουμε πλανητικά και έχει αντίκτυπο σε παγκόσμια εμβέλεια.

Από Αντισκιά και κόντρα Αντισκιά όπου λειτουργούν ως κρυφη σύνοδος και αντίθεσή αντίστοιχα να προσέχουν όσοι έχουν ακριβώς ή με μισή μοίρα ανοχή εμπρός ή πίσω στον γενέθλιο τους χάρτη προσωπικό πλανήτη ή σημείο στις 20 μοίρες και 55 λεπτά στο ζώδιο του Ταύρου και του Σκορπιού.

Η επιρροή της Πανσελήνου στα δώδεκα ζώδια.

Κριός

Ένα όμορφο διάστημα ξετυλίγεται επιτέλους για εσάς τους πύρινους του ζωδιακού με εξωστρέφεια, φλερτ, έρωτα, έμπνευση για δημιουργία και μια εναρμονισμένη σχέση με τα παιδιά. Η συγκεκριμένη περίοδος θα είναι πολύ καλή για το κλείσιμο καταστάσεων που σας άγχωναν κατα το παρελθόν.

Ταύρος

Τα προβλήματα και οι αλλαγές του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας χαλάνε το κλίμα και τη διάθεση. Κοιτάξτε να αποτραβηχτείτε από ρήξεις στο οικογενειακό σας κυρίως περιβάλλον γιατί πολύ εύκολα οι διαστάσεις που θα πάρουν οι συγκεκριμένες εντάσεις μπορούν να πάρουν μία άσχημη τροπή με αντίκτυπο που μπορεί να αντανακλά και στο εγγύτερο μέλλον.

Δίδυμος

Επικοινωνιακό διάστημα ακριβώς στο στοιχείο σας φέρνει η Πανσέληνος που λαμβάνει χώρα στον 3ο σας οίκο με μετακινήσεις, συζητήσεις εποικοδομητικές προς τα σχέδια σας και ένα κλίμα από όπου θα μπορέσετε να κερδίσετε και να αποκομίσετε πάρα πολλά αλλά και τα σχετιζόμενα με την εκπαίδευση ή σχέδια που έχετε από και προς το εξωτερικό.

Καρκίνος

Οι ηθικές σας αξίες συγκρούονται με τις οικονομικές απαιτήσεις των ημερών. Θα πρέπει να καταβάλετε σκληρή δουλειά για να ανταμειφθείτε και να ανταπεξέλθετε των οικονομικών απωλειών που έχετε αυτή την περίοδο. Εσείς να διαλέγετε πάντα τον σωστό δρόμο που σας κατευθύνει το ένστικτό σας και ας βλέπετε κάποιους του κοντινού περίγυρου σας να προάγονται με αθέμιτους τρόπους.

Λέων

Απαιτήσεις από τις σχέσεις σας, απαιτήσεις από τις συνεργασίες σας αλλά και από το επαγγελματικό σας περιβάλλον σας έχουν “στήσει” στα 2 μέτρα και νιώθετε από παντού πιεσμένοι και ευάλωτοι. Μη ξεχνάτε όμως ότι οι υψηλές απαιτήσεις είναι λόγω του ότι οι γύρω σας γνωρίζουν τις δεξιότητες σας και περιμένουν τα ανάλογα. Τα καλά κόποις κτώνται όμως κι έτσι θα αναγνωριστείτε αλλά και θα δικαιωθείτε ακόμη και στα υλικά αγαθά που θα δοθούν έναντι του κόπου σας.

Παρθένος

Βαρύ το κλίμα των ημερών κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Επειδή υπάρχει αυτό το διάστημα έντονο παρασκήνιο να γνωρίζετε ότι θα αποκαλυφθούν άτομα που δρουν καιρό εις βάρος σας. Αποφύγετε τις προστριβές απλά απομακρυνθείτε και πάρτε αποστάσεις από τους τοξικούς ανθρώπους. Ερωτικά θα υπάρξει πάθος και ένταση.

Ζυγός

Το διάστημα της Πανσελήνου ωθεί προς τη πραγματοποίηση στόχων που είχατε θέσει προηγούμενα χρονικά διαστήματα και το κλειδί έρχεται από κάποιους τομείς στους οποίος θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Ότι σχετίζεται με συλλογική-ομαδική εργασία, κοινωνικές ομάδες, διαδίκτυο και φιλίες, καταργώντας το Εγώ και τον ατομικισμό να γνωρίζετε ότι θα βγείτε κερδισμένοι.

Σκορπιός

Βρίσκεστε στο επίκεντρο επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων με αυξημένες απαιτήσεις που σας πιέζουν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Δεν μιλάμε μόνο για την κούραση που μπορεί να επέλθει μετά από πολύωρη εργασία αλλά και για το ίδιο κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο όπου δεν είναι καλό και πιθανόν επικρατεί ένας κρυφός πόλεμος εις βάρος σας και διαμάχες που θα βγουν στην επιφάνεια στο εγγύτερο μέλλον.

Τοξότης

Τυχερό το συγκεκριμένο διάστημα για επίτευξη και πραγμάτωση αρκετών στόχων και προσδοκιών που είχατε θέσει κατα το παρελθόν. Ευνοϊκό επίσης το διάστημα για να κλείσετε από τώρα κάποιο ταξίδι ανεξαρτήτως λόγου είτε εγχώριο είτε εξωτερικού. Μπορείτε να επιβραβευτείτε εάν είστε ενταγμένοι σε κάποιο εκπαιδευτικό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Μη ξεχνάμε ότι δικαστικές αποφάσεις παίρνουν θετική τροπή.

Αιγόκερως

Κύριο θέμα που σας απασχολεί το συγκεκριμένο διάστημα δείχνει να είναι ο τομέας των οικονομικών όπου θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις ειδικά σε χρήματα που περιμένετε από τρίτους, κρατικά, επιδοτήσεις κλπ. Είναι ένα δημιουργικό διάστημα για εσάς με έμπνευση και δημιουργία.

Υδροχόος

Στον άξονα σας πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου δίνοντας έμφαση στις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες. Δεν μπορούμε να κρύψουμε το πιεστικό διάστημα που διανύετε με απρόσμενες αλλαγές και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σας δίνετε όμως η ευκαιρία για την επίτευξη των στόχων σας αλλά αυστηρά μόνο μετά από σκληρή δουλειά που θα πρέπει να καταβάλετε.

Ιχθείς

Η καθημερινή σας ρουτίνα και ο τρόπος ζωής σας το τελευταίο διάστημα σας έχει κουράσει ψυχικά αλλά και σωματικά. Θα πρέπει να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στις συνήθειες σας αλλά και στην καθημερινότητα σας. Προσπαθείστε να εντάξετε και άλλα ενδιαφέροντα στο πρόγραμμα σας ώστε να απασχολείστε με πράγματα και καταστάσεις που σας αρέσουν και σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα.

Πηγή: oroskopos.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News