Τα 7 Θαύματα Του Κόσμου σε 13 ημέρες

By

Το όνειρο της Megan Sullivan να ταξιδέψει και να επισκεφτεί τα 7 Θαύματα Του Κόσμου παρέμενε όνειρο καθώς η δουλειά της και οι έντονοι ρυθμοί ζωής δεν της επέτρεπαν να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο ταξίδι.

tumblr_inline_nn6cnu6eus1tswi3y_500_9725161c3976ce44d9c31b304079a947.today-inline-large

Ο περασμένος Νοέμβριος δεν συμπεριφέρθηκε πολύ καλά στην νεαρή Megan. Αρχικά έπεσε ενώ έκανε αναρρίχηση στο Yosemite National Park, λίγο μετά χτυπήθηκε από ένα αμάξι ενώ το χειρότερο από όλα ήταν ότι μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος.

tumblr_inline_nn6d2hmmas1tswi3y_500_1e7d94707391712df929e1a022d57ddc.today-inline-large

Μετά από όλες αυτές τις δυσκολίες η Megan αποφάσισε ότι δεν υπήρχε πιο κατάλληλη περίοδος από τώρα για να τα αφήσει όλα και να πραγματοποιήσει το ταξίδι των ονείρων της.

Μετά από χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τον καρκίνο, το οποίο ευτυχώς είχε εντοπιστεί στα πρώτα της στάδια, η Sullivan και ο συνοδοιπόρος της στο ταξίδι Chris McNamara ξεκίνησαν για τα 7 Θαύματα Του Κόσμου.

«Είχαμε όλοι όνειρα όταν είμαστε μικροί αλλά βρίσκουμε ένα σωρό δικαιολογίες για να μην τα πραγματοποιήσουμε. Όλοι μας έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε την ζωή που θέλουμε. Αρκεί μόνο να ακούμε τον εαυτό μας.» εξηγεί η Megan.

Δες το βίντεο που ακολουθεί και σκέψου ποιο είναι το όνειρό σου;

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα