Μια μέρα σαν τουρίστας, στην Θεσσαλονίκη…

By

Κάθε πόλη έχει την δική της ομορφιά, ιστορία, τέχνη, αρχιτεκτονική, αγορά, τοπία, ζωή (πρωινή ή βραδινή), φαγητό, καφές, γλυκά κλπ κλπ. Η δική μας όμως -έτσι πιστεύουμε εμείς για εμάς- είναι η πιο όμορφη από όλες! Μια βόλτα με τα νέα “μεταφορικά μέσα” και θα σας πείσουμε για αυτό!
TRENAKI-1

HOP ON HOP OFF
Ω, ναι, έχουμε και εμείς πια αυτά τα διώροφα, ανοιχτού τύπου cabrio busakia! Σε πράσινο ή κόκκινο χρώμα, το “παίρνεις” από τον Λευκό Πύργο και μέσα σε 80 λεπτά, κάνεις ένα όμορφο και ξεκούραστο tour, θαυμάζοντας τα σημαντικότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης μας.

Κάνει και στάσεις! Οπότε μπορείς να τσεκάρεις ή άνετα να πας για καφεδάκι ή να φας κάποιο snack σε κάποιο από τα υπέροχα και cozy σημεία της πόλης! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις γλώσσα- Αγγλικά ή Ελληνικά- να καθίσεις αναπαυτικά και να το απολαύσεις!
BUSAKI

ΛΕΓΕ ΜΕ…FUNTRAIN
Δεν είσαι τύπος του bus; Τότε μήπως του τρένου; Έχουμε την λύση. Τρενάκι γαλανόλευκο η επιλογή σου, σαν να ξεπήδησε μέσα από ταινία μικρού μήκους (30 με 40 λεπτά περίπου) του Disney, γυρισμένη όμως κάπου στον Λευκό Πύργο! Ανεβαίνει την Αγγελάκη, διασχίζει όλη την Εγνατία, ξαφνιάζοντας περαστικούς και μη στο πέρασμά του, κατεβαίνει την Δωδεκανήσου και συνεχίζει σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Νίκης, με εσένα επάνω να χαιρετάς τον κόσμο! Θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι τουλάχιστον σε σχολική εκδρομή!
TRENAKI-2

Περίμενε, περίμενε πριν αποφασίσεις!
Δεν σου μίλησα ακόμα για το…

FUNBIKE…
Η ατραξιόν της Νέας Παραλίας, που κάνει κυριολεκτικά την πιο μεγάλη εντύπωση. Τιμόνι, φρένο και χειρόφρενο… 4 ρόδες και μία τέντα για να σε προστατεύει από τις hot days του καλοκαιριού. Το βρίσκεις δίπλα από το ξενοδοχείο “Macedonia Palace”, επιλέγεις χρώμα κόκκινο ή κίτρινο, 3θέσιο ή 4θέσιο, και η πιο ονειρεμένη βόλτα ποδηλάτου για οικογένειες, παρέες ή τουρίστες μόλις ξεκινά!

Τόσο ο smooth καιρός όσο και το κλίμα τύπου χαλαράααα…που χαρακτηρίζει την Θεσσαλονίκη μας, γίνονται σύμμαχοι σε ό,τι από τα παραπάνω επιλέξεις. Για να απολαύσεις τις πιο happy & funny “τουριστικές” σου τσάρκες!
LOGO

“Thessaloniki on the Go”…
The mood fun is on! Μικροί και μεγάλοι πάρτε θέσεις!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News