Πρώτη μας φορά ως συμμετέχοντες σε Μαραθώνιο

By

Μαμά την περιμένω αυτήν την μέρα ξέρεις πόσο καιρό;;; Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μία από τις αγαπημένες μου… μου είπε το Μαριγάκι, με το που άνοιξε τα ματάκια της στις 6:15!

Πρώτη μας φορά ως συμμετέχοντες σε Μαραθώνιο και όσο μεγάλη ήταν η χαρά μας, άλλο τόσο μεγαλύτερη και η αγωνία μας να τα καταφέρουμε να τερματίσουμε !

photo-2

Με 14.800 συμμετοχές ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», καταγράφεται πλέον επίσημα ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας με ιστορικές, πολιτιστικές και τουριστικές προεκτάσεις.

Ήταν 8:45 στην Πλατεία Αριστοτέλους όταν ακούστηκε το γνωστό 10- 9- 8- 7- 6- 5- 4- 3- 2- 1- πάμεεεεεεεεε…

photo-1

Παιδάκια διαφόρων ηλικιών, των τάξεων του Δημοτικού, καθώς και γονείς και δάσκαλοι μαζί, πλημμύρισαν με φόρα την παραλιακή!

photo-3

…χαμός!!! Όμορφος χαμός, πολύχρωμος, ηχηρός, κεφάτος και ορεξάτος!!!

Αφήνοντας πίσω μας λίγες σταγόνες ιδρώτα και τρελό χτυποκάρδι τα καταφέραμε και μέσα σε 12’ μαγικά λεπτάκια… τερματίσαμε!!!

photo-4

Χειροκροτήματα, φωτογραφίες, πιστοποιητικό συμμετοχής… χαλβαδάκια, νεράκια, χυμούληδες… αυτά που ακολούθησαν και ήταν ό,τι πραγματικά έπρεπε για να πάρουμε πάλι τα πάνω μας !

Παιδιά!!! …λες και δεν έτρεξαν το χιλιόμετρο ! Η αδρεναλίνη στο κόκκινα και το καλύτερο “place to be” για την κατάσταση μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Playpark Alexandros Iasonidis, εντός γηπέδου ΧΑΝΘ.

photo-5

Οι «αθλητές» μας σκορπίστηκαν, άλλοι στα γήπεδα και άλλοι στον εξωτερικά ιδανικό διαμορφωμένο χώρο, όπου «κόλλησαν» κανονικά!

Το προσωπικό άψογα υπεύθυνο για την εκτόνωση και την διασκέδαση τους, μας έδωσε το «ελεύθερο» να απολαύσουμε το καφεδάκι μας αναλύοντας ξανά και ξανά την κούρσα των παιδιών μας!


Πόσο περήφανη για ακόμη μια φορά για τις επιλογές και τα κατορθώματα των girlies μου…;
Ωωωω θεέ μου τι έχω πάθει η «κουκουβάγια»… αυτά που «κορόιδευα» κάνω… χιχιχι!!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News