Τι περιμένει το κάθε ζώδιο τον Αύγουστο; Μάθε τα όλα εδώ!

By

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Ναταλί Σαϊτάκη, για όλο τον Αύγουστο.

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις αστρολογικές προβλέψεις για τoν Αύγουστο του 2019. Μετά το ανελέητο σφυροκόπημα του ανάδρομου Ερμή, η φάση μας είναι Ειρήνη Χαρίτου μετά από θερμοπληξία “Πάμε στο ρυάκι, πάμε στο ακρογιάλι”, τουτέστιν θέλουμε στοργή, προδέρμ, αντηλιακό (50άρι, ο ήλιος χωρίς προστασία σκοτώνει) και μια παραλία που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας. Aπό την 1η του μήνα η νέα Σελήνη δίνει μια νέα πνοή στην καθημερινότητά μας, ενώ η επιστροφή του Ερμή στην κανονική του πορεία μάς γλιτώνει από το αυτόφωρο, όπου ως γνωστόν δεν έχει συνήθως και κλιματισμό. Στις 11 του μηνού ο Ερμής ξαναμπαίνει στον Λέοντα και έτσι παίρνουν φωτιά οι σκέψεις μας, πράγμα που πρέπει να προσέξουμε διότι παραλλήλως θέλουμε και να ξεκουραστούμε χωρίς καμία καμένη φλάντζα, ενώ στις 15 του μήνα η Πανσέληνος προκαλεί μια συναισθηματική αστάθεια, εν πολλοίς ηθελημένη, καθώς επηρεάζεται και από το καλοκαιρινό μουντ «λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, ένας άνθρωπος να μου βάζει αντηλιακό – 50άρι λέμε – και να μου φέρνει γρανίτες από το μπαρ και είμαι καλυμμένος/η, δε με νοιάζει ποιος θα είναι».

Για πληρέστερη εικόνα του ωροσκοπίου σας, να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, αλλιώς θα σας ξεφουσκώσει ο πλαστικός κροκόδειλος θαλάσσης.

Κριός

Aς πούμε ότι τη γλιτώσατε πολύ φτηνά τον Ιούλιο, σε κάθε επίπεδο κι ας έχετε στο μυαλό σας ότι ο Αύγουστος δεν έχει καμία σχέση με το ανελέητο σφυροκόπημα του οποίου μόλις επιζήσατε. Αν δηλαδή οι προηγούμενες μέρες ήταν το Άλιεν να ανοίγει τη στοματάρα του πάνω στην Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, πλέον η φάση είναι Λάκης Κομνηνός – Μαίρη Χρονοπούλου να κάνουν φούρλες σε ταράτσες νησιών επειδή(ς) είναι ερωτευμένοι. Γκομενικά κινούνται πολλά πράγματα, ιδίως από τις 12 ως τις 28, κυριαρχείτε ως προσωπικότητες όπου κι αν βρίσκεστε, ενώ για όσους άτυχους δεν ξεκινούν άμεσα διακοπές, η Νέα Σελήνη την 1η του μήνα θα βοηθήσει πολύ ώστε να σας βγουν τα επαγγελματικά σχέδια άμεσα – και να μη σας βγει η ψυχή αργότερα στο χάισπιντ για Νάξο. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα βάλετε σε τάξη διάφορα πράγματα στην καθημερινότητα, ενώ θα αν γραφτείτε στο γυμναστήριο εκείνη την περίοδο, υπάρχει άξιουαλι μια πιθανότητα να μην κλάψετε τα λεφτά σας (για λίγους μήνες, έστω).

Ταύρος

Καταρχάς μπράβο σας που επιζήσατε του Ιουλίου, η παρασημοφόρησή σας θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο Μπαρ του Λαμόγια στα Εξάρχεια, μείνετε συντονισμένοι στην Κουκουβάγια για περισσότερα νέα. Ο Ερμής στην κανονική του πορεία παίρνει από πάνω σας αυτό το βάρος που σας είχε καθίσει στον καρύτζαφλο επί τρεις βδομάδες σχεδόν και έτσι τις πρώτες ημέρες του μήνα τελειώνετε με τα της δουλειάς και μετά μπορείτε να αφοσιωθείτε στην οικογένειά σας και οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο σας ενδιαφέρει με οποιονδήποτε τρόπο. Από τα μέσα του μήνα τα γκομενικά θα είναι σε ιδιαίτερα ευνοϊκή φάση κι αν δεν κοιμάστε πάλι όρθιοι ή αν δεν σας έχει υπνωτίσει κανένας καύσωνας (πράγμα ανθρώπινο, αλλά οφείλουμε να το επισημάνουμε), θα γίνει σοβαρή δουλίτσα, στο μεταξύ όμως φροντίστε να εκτονώνετε τυχόν ένταση που θα προκύπτει στην καθημερινότητα, για να ξεκουραστείτε σαν άνθρωποι και να μη γυρίσετε πίσω πιο τσιτωμένοι από ό,τι φύγατε.

Δίδυμοι

Ο μήνας επιβάλλει να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά, χωρίς να ξεχαστείτε όμως για το τι θέλετε να κάνετε γενικότερα με τη ζωή σας. Από τα μέσα του μήνα μπορείτε πάλι να ονειρεύεστε ότι “θα την τελέψουμε την καglύβα”, ξεφυσώντας από ανακούφιση για τα επαγγελματικά, ενώ πολλή κινητικότητα θα έχετε και στα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας, από τα μέσα του μηνού και μετά. Γενικώς θα είστε χαλαροί, και όσο πιο χαλαροί είστε, τόσο πιο πολύ θα κινηθεί το γκομενικό, ιδίως αν δεν προσπαθήσετε να κάνετε σόου οφ το οτιδήποτε θεωρείτε ως το δυνατό σας σημείο (looks, brains, μπακαλιάρος σκορδαλιά από τα χεράκια σας, όλα μαζί, κ.λπ.). Ένα μικρό τσάλεντζ για εσάς είναι να μην βγάλετε όλη σας τη γκρίνια πάνω στον Θανάση ή να μην εξαναγκάσετε κάποιον νέο υποψήφιο να κόψει λάσπη, διότι θα έχει δει μόνο αυτή σας την πλευρά και τίποτα από τα προηγούμενα, αλλά σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν είναι να γίνει, ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΣΑΡΡΗ.

Καρκίνος

Σάς λυπήθηκε το σύμπαν και ο Ερμής κινείται πλέον ορθόδρομα πάνω σας, συνεπώς δεν έχετε καμία δικαιολογία να μη χαλαρώσετε σε όλα τα επίπεδα. Φυσικά πάντα έχετε το θέμα “να κάνω αυτό, να κάνω εκείνο, να μην κάνω τίποτα” και στο τέλος συνηθίζετε να παίρνετε τη λανθασμένη απόφαση, για να τιμωρήσετε τον εαυτό σας που δεν διάλεξε όσο συντομότερα μπορούσε – αυτό ωστόσο καλό θα ήταν να μη συμβεί μέσα στο μήνα, διότι το σφυροκόπημα του Ιουλίου ήταν υπέρ αρκετό για να σάς γονατίσει και όσο μαζοχιστές κι αν είστε, δε θέλετε να το ξαναζήσετε – τουλάχιστον άμεσα. Γκομενικώς θα γίνονται πράγματα από τις 20 και μετά (μπορεί και πριν αν δεν κάνετε τις ως άνω λανθασμένες επιλογές). Αν χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά, κάντε το μετά από τα μέσα του μήνα (“ναι δε σας ακούω κύριε προϊστάμενε, δεν πιάνει στην Σχοινούσα το κινητό” *πετάει το σάμσουνγκ μέσα στη θάλασσα*) και να θυμάστε γενικά πως ό,τι προκύψει, έστω κι αν εκ πρώτης όψης δε φαίνεται πολλά υποσχόμενο, εντέλει δε θα σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητα – ίσα ίσα το αντίθετο.

Λέων

Γενεθλιάρες; Τσεκ. Νέα Σελήνη, με νέα ξεκινήματα και καλή διάθεση; Τσεκ. Ορθόδρομος Ερμής που σάς βοηθάει να μην πνίξετε κανέναν συνεργάτη/ συγγενή σας πάνω στην ασυνεννοησία; Τσεκ. Αυτός είναι ο μήνας σας, από διάφορες απόψεις, και είναι μια καλή ευκαιρία να δουλέψετε (φορ ρίαλ) το θέμα της αυτοπεποίθησής σας και το τι την κάνετε σε πρακτικό επίπεδο. Από τα μέσα του μήνα θα γίνει πολύ καλή δουλειά στα οικονομικά σας, τουτέστιν και δε θα τα φάτε όλα στα ενοικιαζόμενα της Φολεγάνδρου και θα σας έρθει νέο εισόδημα που βγάλατε με τον τίμιο ιδρώτα σας. Για να μπορέσετε να δώσετε έμφαση στα λεφτάκια από εκείνο το χρονικό σημείο και πέρα, φροντίστε το πρώτο μισό του Αυγούστου να ξεκουραστείτε και βγάλετε από μέσα σας όλο εκείνο το υπαρξιακό άγχος που σάς τρώει την ψυχή και για το οποίο δε μιλάτε σε κανέναν, κυρίως γιατί δε μπορούν να πιστέψουν πως εσείς of all the people έχετε τέτοιο θέμα. Το να φαίνεσαι ντιριντάχτα δε σημαίνει πως είσαι κιόλας, αλλά τι τα θέλετε, αρκεί που το ξέρετε εσείς και το δουλεύετε.

Παρθένος

Όπως η Κατερίνα Γιουλάκη όταν της ξεκουβαλήθηκε μια Κυριακή όλο το γραφείο στο εξοχικό να της διαλύσει το νευρικό σύστημα και τελικά τους έβαλε όλους στη θέση τους με τον δικό της μοναδικό τρόπο, έτσι περιμένετε κι εσείς τα μέσα του μήνα για να μειώσετε τη βεντάλια από το 5 στο 1 και να πάρετε το αίμα σας πίσω. Από την 1η του μήνα ο Ερμής στην κανονική του πορεία σάς αφήνει να συνεννοηθείτε και σάς τονώνει ψυχολογικά, καθώς πλέον δεν τραγουδάτε διαρκώς Μαζώ στο κεφάλι σας “εμένα πες μου ποιος, ποιος, θα με καταλάβει), ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά ξεκινάει το ρίαλ θινγκ, με όλη την ορμή, την καλή διάθεση, και τις ευνοϊκές συνθήκες για να κάνετε νέα πράγματα να συντρέχουν ταυτοχρόνως. Οι αλλαγές που θα γίνουν δε χρειάζεται να σας τρομάξουν – εξάλλου όλα μπορείτε να τα αντέξετε (εκτός από την έλλειψη χλωρίνης στην αγορά), ενώ γκομενικώς – όσο σάς αφήσουν οι προσωπικοί σας στόχοι να ασχοληθείτε – θα γίνουν πράγματα, απλά δε θα είστε εντελώς σίγουροι για το αν πρέπει να ασχοληθείτε με τον άλλο (λιγότερο ή περισσότερο).

Ζυγός

Προφανώς όταν όλος ο κόσμος καίγεται ο δικός σας καημός είναι το πού θα πάτε για τσίπουρα (και μεταξύ μας, ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ) και έτσι το μισό του Αυγούστου θα συνεχιστεί γκλόριουσλι με εξόδους και προσπάθειες να γίνετε το αντίστοιχο Αθηνόραμα σε όποιες περιοχές κι αν κινηθείτε. Κι αφού τα δώσετε όλα και φτάσετε από μπουζούκια Εθνικής Αθηνών – Λαμίας (ό,τι υπάρχει ανοιχτό καλοκαιριάτικα) μέχρι το τελευταίο μπιτσόμπαρο στο νοτιότερο σημείο της ηπειρωτικής Ελλάδας, ο υπόλοιπος μήνας θα είναι χαλαρός, αφού και θα έχετε λύσει τα διάφορα επαγγελματικά σας μέχρι να φύγετε για άδεια και θα μπορείτε, ξεκούραστοι πλέον φορ ρίαλ, να σκεφτείτε πώς θέλετε να ξεκινήσει (τυπικά) το φθινόπωρό σας. Γκομενικά πάτε καλύτερα το δεύτερο μισό του μήνα, αφού και όρεξη έχετε (πραγματική) να ασχοληθείτε με τον άλλο, και δεν αισθάνεστε από μέσα σαν χρησιμοποιημένη αξέπλυτη σφουγγαρίστρα.

Σκορπιός

Πολλά πράγματα μπορείτε να κάνετε στα επαγγελματικά σας, ιδίως τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα, άλλο που ο βασικός σας καημός είναι το “να φύγουμε Νίκο μου, να πληρώσουμε και να φύγουμε”, διότι θέλετε απλώς να φτάσετε στον τόπο των διακοπών σας και να μη μιλήσετε ούτε στον περιπτερά από τον οποίο θα πάρετε μια εξάδα μπύρες και θα εξαφανιστείτε στην ακροθαλασσιά το δείλι. Ενιγουέι, από τα μέσα του μήνα και μετά συνέρχεστε, καθώς θα έχετε ξεκουραστεί και θα είστε στα όπα σας κοινωνικώς, αφού θα υπάρχει ένας συνωστισμός πλανητών στο συγκεκριμένο κομμάτι (και ένας συνωστισμός ανθρώπων στην καθημερινή σας ενασχόληση, αλλά δε θα σας ενοχλεί καθόλου). Πρώτη προτεραιότητα είναι η ξεκούραση (take no prisoners φάση) και δεύτερη η φροντίδα του εαυτού σας με κάθε τρόπο, ιδίως τώρα που η συνεννόηση γίνεται πιο εύκολη και τα συναισθήματά σας δεν στριμώχνονται ανάμεσα στις γκρίνιες των άλλων και τις δικές σας υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μηνού σάς τονώνει τις πνευματικές/ υπαρξιακές αναζητήσεις σας και γενικότερα σάς δίνει έναν αέρα ανανέωσης μετά το απόλυτο βάλτωμα του Ιουλίου με τις εκλείψεις και τη διάχυτη ντιβουρλίγκα σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ο Ερμής σάς βοηθάει να πείτε αυτό που όντως εννοείτε, ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά γίνονται πολλά πράγματα στα γκομενικά σας, με πρώτο και καλύτερο το ότι αρχίζετε να γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι όλους όσοι σάς έχουν δυσκολέψει αυτό τον τομέα της ζωής σας – πράγμα στο οποίο συντελεί και ο Δίας. Γενικώς η φάση σας είναι ταυτόχρονα “ένας γνήσιος ποιητής όταν βλέπει ηλιοβασίλεμα, αφιονίζεται” και “εγώ Γιάννη πάλι χέστηκα”, πράγμα εξαιρετικό για να περάσει ο μήνας smoothly και με έμφαση στο τι θέλετε να κάνετε από τον Σεπτέμβρη και μετά.

Αιγόκερως

H φάση είναι “αίσθημά μου δυνατό, αν σε χάσω θα χαθώ”, ιδίως το πρώτο μισό του μήνα, ΚΛΑΣΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ όταν ο κώλος σας έχει πάρει φωτιά στη δουλειά και πρέπει να κλείσουν όλες οι υποχρεώσεις από καταβολής κόσμου για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε κάποια στιγμή. Τουλάχιστον τα λεφτάκια θα είναι καλά, όσο παραλλήλως δε θα μπορείτε να διαχειριστείτε τόσο πάθος με τον Θανάση, ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά θα στρωθείτε πάρα πολύ να βοηθήσετε τον εαυτό σας να ξεπεράσει αυτό το επαγγελματικό βάλτωμα, το οποίο δε φαίνεται και εκ πρώτης όψης ότι έχει προκύψει (λολ, μια χαρά φαίνεται, αλλά εσείς δεν το παραδέχεστε). Ο μήνας σάς δίνει μια καλή ευκαιρία να κάνει expand το μυαλό σας, να βρείτε νέα πράγματα με τα οποία θέλετε να ασχοληθείτε, να ανανεωθείτε γενικώς (και να μη χαζεύετε μόνο τις ταβέρνες εκεί που θα πάτε), πράγμα που είναι και το ευρύτερο νόημα της φάσης σας εδώ και καιρό, άσχετα αν μουλαρώνετε και αρνείστε να προχωρήσετε ή αποδέχεστε την ανάγκη των άλλων να μην σας κάνουν αυτή τη χάρη.

Υδροχόος

Έφτασε η ώρα, όχι του Γιάννη Βαλαώρα, αλλά η δική σας, των σκέσεών σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις), τουτέστιν δε μπορείτε πλέον να λουφάρετε πίσω από ήδη κανονισμένα πράγματα και δικές σας προϋπάρχουσες ανάγκες, χωρίς να λάβετε υπόψη και τη γνώμη του άλλου για το τι έχετε μεταξύ σας, τι δεν έχετε και τι θα θέλατε να έχετε. Και οι συνεργασίες κάθε είδους περνάνε από αυτό το όμορφο κόσκινο – τι όμορφο δηλαδή, θα προτιμούσατε να βλέπετε όλη μέρα την Επιτροπή Αγροτικής Ανάπτυξης στο Κανάλι της Βουλής, παρά να συζητήσετε επί της ουσίας για τα συναισθήματά σας απέναντι στον οποιονδήποτε. Έτσι έχουν όμως τα πράγματα, και καλό θα ήταν να έχετε τελειώσει με αυτά, διότι από τα μέσα του μήνα και μετά θα είστε επικά ασυγκράτητοι με όλα και θα θέλετε να φασώσετε ως και τα πόμολα του σπιτιού σας εν τη απουσία του Θανάση. Εκεί βέβαια θα ξεκαθαριστεί και το αν πράγματι το συναίσθημά σας απέναντί του είναι αυτό που νομίζατε τόσο καιρό ή αν εκείνη η νέα γνωριμία που κάνατε όσο βγάζατε εισιτήρια για Σαλαμίνα είναι πιο πολλά υποσχόμενη.

Ιχθύς

Σάς έχουν ζαλίσει την ύπαρξη οι απανταχού ηλίθιοι που συναντάτε όπου κι αν βρίσκεστε κι ευτυχώς στον τομέα της δουλειάς αυτό θα υποχωρήσει (κάπως), αφού και ο Ερμής θα βρίσκεται επιτέλους στην κανονική του πορεία. Δεν αντέχετε πλέον να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, σε φάση “κάθισε κόρη ανύπαντρη, να κάνω για να πάρεις”, ούτε όμως να υστεριάζεστε εσωτερικά επειδή ο κόσμος είναι ζαβός. Δεν θα κάνετε μεγάλα ανοίγματα, καταρχάς διότι τι άνοιγμα να κάνεις όταν είσαι 20 μέρες στη Ζαχάρω και κατεβάζεις τη μια γουρνοπούλα πίσω από την άλλη, ωστόσο από τα μέσα του μήνα και μετά θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δουλέψετε τις σκέσεις σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις), κάθε είδους και κάθε σημασίας. Ο Θανάσης θα είναι δίπλα σας επί της ουσίας και όχι ως διακοσμητικό από την Κόστα Μπόντα ενώ και τα αποτελέσματα της δουλειάς που θα ρίξετε στην αρχή του μήνα θα ικανοποιήσουν βαθιά την ψυχούλα σας.

* Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο thedailyowl.gr

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News